Όλα θα μας τα πάρουν! Τώρα ΑΥΞΑΝΟΥΝ την τιμή για το σουβλάκι!

Από neolaia.gr Team 18 Απριλίου 2019

Όχι το σουβλάκι μας άτιμοι αθεόφοβοι!

Είχατε, δεν είχατε με κάνατε έξαλλη και σήμερα! Όλοι εσείς οι υπεύθυνοι (που θα σας βρω, να μην έχετε καμιά αμφιβολία) που χωρίς φόβο και πάθος ετοιμάζεστε να επιβάλλετε έτσι αναίσχυντα, αυξήσεις στο ιερό μας σουβλάκι.

Μια χαρά μας έμεινε σε αυτή τη ζωή κι εσείς ετοιμάζεται από την 1η Μαΐου αυξήσεις 10% έως 15% στην τιμή στο σουβλάκι, λόγω της αύξησης της τιμής του κρέατος;

Δηλαδή οι φοιτητές τι θα τρώνε όταν θα τελειώνουν τα λεφτά στο τέλος του μήνα; Αυτό το σκεφτήκατε;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, όλοι οι ιδιοκτήτες ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα Σωματείο Ψητοπωλών, προκειμένου ενωμένοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του συγκεκριμένου κλάδου. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν, η τιμή του κρέατος έχει αυξηθεί κατά 30% και δεν μπορούν να απορροφήσουν άλλο αυτή την αύξηση, η οποία θα περάσει μερικώς στον καταναλωτή.

Ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, Γιώργος Πολύζος είπε: «Το πρώτο που πρέπει να συζητήσουμε δεν είναι σε τι τιμή θα φτάσει το σουβλάκι αλλά γιατί φτάνει. Γιατί πρώτα απ’ όλα ζούμε σ΄ ένα περιβάλλον που η φορολογία που είναι στα ύψη, οι ασφαλιστικές εισφορές είναι στα ύψη. Και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα που τα κρέατα σε όλη την Ευρώπη, δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα, ανεβαίνουν συνέχεια. Έχουμε μία αύξηση στη τιμή στο κρέας από 1η Μαρτίου 30%».

Και συνέχισε: «Ο καταναλωτής επειδή αναφέρατε ότι θα στεναχωρηθεί με την αύξηση στην τιμή. Δεν θα στεναχωρηθεί. Θα στεναχωρηθεί αν δεν υπάρχει ποιότητα στο προϊόν που θα πάρει. Εμείς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει αυτή η ποιότητα γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κάποιες αυξήσεις. Για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το προϊόν μας».

«Το ποσοστό της αύξησης θα είναι στο 10% με μάξιμουμ 15%. Ένα μεγάλο κομμάτι πάλι θα το απορροφήσουμε εμείς. Θα είναι κοντά στα τρία ευρώ. Δεν νομίζω ότι θα το φτάσουμε. Από 1η Μαΐου λογικά θα την ξεκινήσουμε. Ήδη 45 μέρες τώρα την αύξηση αυτή την έχουμε απορροφήσει. Αν δεν αλλάξουμε τις τιμές μας η ποιότητα μας δεν θα αυτή που είναι τώρα», κατέληξε ο Γιώργος Πολύζος.

Δες κι αυτό: Το απόλυτο κουίζ! Πόσο καλά ξέρεις από σουβλάκια;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ