Νέα έρευνα δείχνει τα 6 βασικά στοιχεία που χαλάνε μία σχέση!
Αυτά τα στοιχεία θα χαλάσουν κάθε σχέση!

Μία νέα έρευνα έρχεται να δείξει ποια είναι τα στοιχεία που μπορούν να χαλάσουν μία σχέση. Αυτά τα πράγματα που χαλάνε για σένα αυτό το deal της σχέσης και δεν μπορείς να τα αντέξεις με τίποτα!

Είναι αυτά τα μικροπράγματα που μπορούν να σε βάλουν σε σκέψεις όταν αρχίσεις να βγαίνεις με ένα νέο πρόσωπο. Αυτά που προσέχεις και ξέρεις ότι στην πορεία της σχέσης σου θα είναι απαγορευτικά!

Θέλεις να μάθεις ποια είναι αυτά, λοιπόν;

1. Υγιεινή

Το 67% των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτή την έρευνα είπαν ότι η υγιεινή και η καθαριότητα του άλλου είναι βασικά στοιχεία μίας σχέσης. Μάλιστα, οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν τον σύντροφό τους να προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση!

2. Τεμπελιά

Όταν ο άλλος δεν έχει κίνητρο για να κάνει κάτι, να ψάξει να βρει και να σε ενθουσιάσει και εσένα, είναι ένας βασικός παράγοντας που χαλάνε τα πράγματα σε μία σχέση. Πολλές φορές, έτσι, χάνεται και ο σεβασμός και η μαγεία των πρώτων ημερών.

3. Να σε έχει πολύ ανάγκη

Να θέλει συνέχεια να τον χαϊδεύεις και να τον υποστηρίζεις. Είναι καλό να σε έχει ανάγκη ο άλλος, αλλά όχι υπερβολές!

4. Το χιούμορ

Ένα στοιχείο που σε έλκει εξ αρχής σε κάποιον. Αν δεν έχει χιούμορ, ίσως, δεν είναι για σένα και πρέπει να μείνεις μακρυά! Περίμενα να είναι λίγο πιο ψηλά στη λίστα!

5. Η απόσταση

Αχ! Να και κάνει που μας έχει βασανίσει όλους! Η απόσταση μπορεί να καταστρέψει μία σχέση, ή να την κάνει πιο δυνατή. Αλλά το 49% των ανθρώπων πιστεύει ότι το στοιχείο αυτό μπορεί να χαλάσει τη σχέση.

6. Το σεξ

Αν δεν υπάρχει χημεία στο σεξ, δεν μπορεί να υπάρξει και καλή σχέση. Αλλά κοίτα να δεις που οι ερωτηθέντες το έβαλαν νούμερο έξι!

Δες ακόμα: Κάθε επιτυχημένη σχέση έχει αυτά τα 8 στοιχεία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;