Η Queen Ελισάβετ στέλνει ραβασάκια στην Kate Middleton για τη φούστα της!
Κι όμως, αυτά γίνονται στη βασιλική οικογένεια!

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει κάποιους κανόνες που σίγουρα δε θα μπορέσεις να καταλάβεις. Ένας από αυτούς είναι και ο τρόπος που πρέπει να ντύνονται τα μέλη της. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, η βασιλίσα Ελισάβετ έχει επιπλήξει την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton.

Ο γάμος με τον δεύτερο στην διαδοχή του θρόνου της Αγγλίας δεν είναι εύκολη υπόθεση για την Kate Middleton ακόμα και μετά από 8 χρόνια έγγαμου βίου. Η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, έχει ακόμα το πάνω χέρι στην οικογένεια και κάθε κίνηση… αλλά και ντύσιμο δεν περνάει απαρατήρητο!

Πόσο μάλλον, όταν τα ρούχα αυτά τα φοράει η Kate Middleton, που η βασίλισσα βλέπει σαν διάδοχο της, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, στον θρόνο!

Σύμφωνα με την Βρετανίδα Άσλεϊ Πίρσον, δημοσιογράφο των celebrities και ειδική στη βασιλική οικογένεια, η Kate οφείλει να τηρεί αυστηρούς κανόνες στο ντύσιμό της και δεν είναι λίγες οι φορές που η μονάρχης της στέλνει σημειώματα για να την επιπλήξει για τις ενδυματολογικές επιλογές της! Αυτό μου θυμίζει Ελληνίδα μάνα πάντως και όχι βασίλισσα!

Οι παρατηρήσεις της βασίλισσας αφορούν, συνήθως, το λάθος μήκος στις φούστες της δούκισσας ή το λάθος χρώμα στα καλσόν που επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της η Kate!

Σε συνέντευξή της η Πίρσον δήλωσε:

“Η Kate Middleton έχει ένα διαφορετικό σύνολο κανόνων και περιορισμών επειδή πρόκειται να γίνει βασίλισσα. Αυτή και η Μέγκαν δεν βρίσκονται στην ίδια πλευρά. Η Kate οφείλει να φορά τις φούστες της σε συγκεκριμένο μήκος. Η βασίλισσα φημολογείται πως συχνά στέλνει σημειώματα, αν δεν της αρέσει το μήκος ή ένα συγκεκριμένο σύνολο ή συγκεκριμένα χρώματα καλσόν.”

Όταν ο Ουίλιαμ στεφθεί βασιλιάς η σύζυγός του δε θα γίνει βασίλισσα, αλλά θα πάρει τον τίτλο “βασίλισσα σύζυγος” (Queen Consort). Σε μια τελετή στέψης λιγότερο εντυπωσιακή από εκείνη του βασιλιά. Και αυτό γιατί δεν είναι γεννημένη γαλαζοαίματη.

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε για την οικογένεια αυτή!

Δες επίσης: 6 περίεργοι κανόνες της βασιλικής οικογένειας που μας έχουν μπερδέψει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;