Η Κιμ και ο Kanye περιμένουν και 4ο παιδί και μόλις αποκάλυψαν το φύλο του!

Από neolaia.gr Team 18 Απριλίου 2019

Η Κιμ ανακοίνωσε ότι περιμένει και τέταρτο παιδί!

Ακούσατε, ακούσατε η Kim Kardashian περιμένει και τέταρτο παιδί! Μάλιστα, το έκανε ήδη γνωστό μέσα από τη συνέντευξη της στο περιοδικό Vogue και τις 73 ερωτήσεις που απάντησε.

Η οικογένεια της Kim και του Kanye West θα μεγαλώσει και άλλο με ένα τέταρτο παιδί και οι δύο τους φάινονται ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός αυτό! Πριν μερικούς μήνες η Kim Kardashian δήλωσε πως η οικογένειά της θα μεγαλώσει κι άλλο.

Το ζευγάρι αυτή τη φορά επέλεξαν μια άλλη γυναίκα για τον σημαντικό ρόλο της παρένθετης μητέρας. Λόγω του προβλήματος υγείας που είχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της για τα δύο πρώτα παιδιά της, ο γιατρός της Kim της είχε προτείνει την παρένθετη μητέρα ως επιλογή για τα επόμενα παιδιά.

Πλέον, όμως, γνωρίζουμε και το φύλλο του παιδιού που θα είναι αγόρι και θα γεννηθεί κάπου μέσα στον Μάη!

Η Kim και ο Kayne είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το γεγονός αυτό. Μάλιστα, η αποκάλυψη στην υπόλοιπη οικογένεια έγινε μπροστά στις κάμερες για να την απαθανατίσουν!

Πέρα από αυτούς, όμως, ιδιαίτερα χαρούμενη είναι και η κόρη της, η North West, που στο σχολείο το είπε σε όλους τους φίλους της. Μάλιστα, μία μαμά έστειλε ένα μήνυμα για να συγχαρεί την Kim!

Εσένα, πώς σου φαίνονται τα νέα αυτά;

Δες τι άλλο αποκάλυψε η Kim στην Vogue!

Δες ακόμα: Ετοιμαστείτε! Η Κιμ αποφάσισε να σπουδάσει δικηγόρος!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486