Facebook: Ανέβηκαν στο διαδίκτυο οι επαφές των e-mail εκατομμυρίων χρηστών!
Άλλη μία μεγάλη διαρροή έγινε από το Facebook σε βάρος εκατομμυρίων χρηστών του!

Άλλο ένα μεγάλο λάθος έγινε από το Facebook με τις επαφές στα e-mail εκατομμυρίων νέων χρηστών να αναρτούνται! Αυτό έρχεται να προστεθεί στις δυσλειτουργίες που είχε η εφαρμογή το τελευταίο διάστημα, αλλά και σε άλλα leaks που έχουν γίνει στο παρελθόν.

H είδηση πως ανάρτησε τις επαφές 1,5 εκατομμυρίου νέων χρηστών στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, έφερε ακόμη μία μεγάλη αναταραχή στον διαδικτυακό κολοσσό Facebook. Όπως έγινε γνωστό, κάποιο λάθος του μέσου, που έχει πρόσβαση στις επαφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών, ανάρτησε όλες αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Facebook, οι πληροφορίες δεν διαμοιράστηκαν με άλλους χρήστες και η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία διαγραφής των επαφών αυτών. Όπως σημειώνει η εταιρεία στο Reuters οι χρήστες των οποίων οι επαφές αναρτήθηκαν στο Facebook, αναμένεται να ενημερωθούν από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσωπικά.

Η υπόθεση αυτή γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αν λάβεις υπόψιν το Bussiness Insider. Σύμφωνα με αυτό, που η Facebook απέκτησε πρόσβαση σε όλη αυτή την πληροφορία χωρίς να ενημερώσει τους χρήστες, ούτε να ζητήσει την συγκατάθεσή τους. Απλά, το σύστημα εντόπιζε τις επαφές των e-mail κάθε φορά που ο χρήστης συνδεόταν στον λογαριασμό του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης!

Αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο κρούσμα για τον κολοσσό που έχει αρχίσει και χάνει την εμπιστοσύνη των χρηστών με τις συνεχείς διαρροές που συμβαίνουν! Ας ελπίσουμε ότι και αυτό το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα και δε θα υπάρξουν και άλλα τέτοια θέματα στο μέλλον.

Δες επίσης: 16 άνθρωποι που έκαναν τα πάντα για να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία και τα κατάφεραν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
56'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
55'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;