4 κριτήρια που θα σε βοηθήσουν να βρεις τη δουλειά που θα σου ταιριάζει!
Η αναζήτηση δουλειάς δεν είναι εύκολη υπόθεση! Αλλά αυτά τα 4 κριτήρια θα σε βοηθήσουν να κάνεις σωστές επιλογές!

Το να ψάξεις για μία δουλειά δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Πέρα από το να συντάξεις το βιογραφικό σου με σωστό τρόπο, να είσαι προετοιμασμένος για τις ερωτήσεις στις συνεντεύξεις και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς, πρέπει να βάλεις και λίγο σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Θα πρέπει να σκεφτείς διάφορους παράγοντες πριν κάνεις αίτηση για μία οποιαδήποτε δουλειά. Κάποια βασικά κριτήρια που πρέπει να είναι πολύ σημαντικά για σένα!

1. Τοποθεσία

Ας αρχίσουμε από το απλό και καθημερινό πρόβλημα. Ίσως, είναι ο τελευταίος λόγος για τον οποίο δε θα πρέπει να υποβάλλεις την αίτησή σου για τη δουλειά αυτή. Αλλά, σκέψου κάθε μέρα να πρέπει να κάνεις πάνω από μία ώρα να φτάσεις στη δουλειά. Θα είναι κουραστικό και στην επιστροφή! Οπότε, ψάξε κάτι πιο κοντά ή που να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ένα χρονικό πλαίσιο που θα έχεις θέσει εσύ.

2. Μισθός

Αν είναι η πρώτη σου δουλειά, πρέπει να ξέρεις ότι δε θα είναι αυτός που περιμένεις. Θα είναι αρκετά πιο χαμηλός. Αλλά μπορείς να βάλεις ένα όριο για τα λεφτά που ξέρεις ότι αξίζεις και τη δουλειά που μπορείς να προσφέρεις. Πιστεύεις ότι και λόγω της κρίσης θα πρέπει να ρίξεις τα όρια αυτά, αλλά μην το παρακάνεις!

3. Προοπτικές

Πρέπει να δεις και τι προοπτικές μπορεί να έχεις μέσα από τη δουλειά που έχεις διαλέξει. Δε λέω, καλό είναι να μαζέψεις εμπειρία και να δεις πώς είναι να δουλεύεις κάθε μέρα. Αλλά, αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να φτάσεις κάπου πιο ψηλά και να πετύχεις κάποια πράγματα, τότε με τι όρεξη θα σηκώνεσαι κάθε πρωί και θα δίνεις το 100% σου;

4. Σκέψου το μέλλον

Πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά για το αν θα μπορούσες να σε φανταστείς σε μερικά χρόνια να κάνεις το ίδιο πράγμα. Σίγουρα, αυτό θα το καταλάβεις καλύτερα όταν αρχίσεις τη δουλειά αυτή. Αλλά και πριν, θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει για να μπορέσεις να πείσεις και τους εργοδότες σου να σε διαλέξουν.

Δες επίσης: 4 δουλειές μερικής απασχόλησης που μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
 0 
 0 
 0