4 αλήθειες για το σεξ στις σχέσεις που κανείς δε θέλει να παραδεχτεί!

Από neolaia.gr Team 18 Απριλίου 2019

Κανείς δεν τις παραδέχεται, όμως!

Το σεξ είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που κρατάει μία σχέση. Βέβαια, δεν πρέπει να είναι και το μοναδικό! Σε κάθε σχέση, όμως, υπάρχουν κάποιες αλήθειες για το σεξ που τα περισσότερα ζευγάρια κρύβουν!

Είναι αλήθειες που όλοι ξέρουμε και έχουμε αντιμετωπίσει, αλλά κανείς μας δεν παραδέχεται!

1. Μία υγιή σεξουαλική ζωή είναι ότι λειτουργεί και για τους δύο

Δε σημαίνει ότι υπάρχει στάνταρ για τη συχνότητα του σεξ μέσα σε μία σχέση. Αν και οι δύο είστε ικανοποιημένοι από τη συχνότητα και την ποιότητα, μην ακούς κανέναν. Άλλα ζευγάρια μπορεί να χρειάζονται παραπάνω και άλλα πολύ λιγότερο!

2. Πάντα ο ένας από τους δύο ζητάει περισσότερο σεξ

Είναι δεδομένο! Ο ένας σύντροφος από τους δύο (και δεν είναι πάντα ο άντρας) θα ζητάει περισσότερο σεξ. Αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα στη σχέση, αλλά είναι λες και το κάρμα δε σε θέλει να είσαι στο ίδιο μήκος κύματος, σεξουαλικά, με τον σύντροφό σου.

3. Σεξ δεν κάνεις μόνο στο κρεβάτι

Έχεις συνηθίσει να βλέπεις στα περιοδικά, στις ταινίες και τις σειρές ανθρώπους να κάνουν σεξ στο κρεβάτι. Αλλά σε μία σχέση μπορεί να χρησιμοποιήσεις και άλλα έπιπλα ή χώρους του σπιτιού. Ειδικά στην αρχή που είναι όλα τέλεια!

4. Το σεξ δεν έχει πάντα να κάνει με το αποτέλεσμα

Συχνά σε μία σχέση θα κάνεις σεξ για να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου και όχι γιατί θέλεις και εσύ εκείνη τη στιγμή. Επίσης, πολλές φορές, θα βρεις τον εαυτό σου να ευχαριστιέσαι περισσότερο το παιχνίδι και ότι γίνεται κατά τη διάρκεια παρά το αποτέλεσμα!

Δες ακόμα: Η σχέση σας πηγαίνει τέλεια και αυτά τα σημάδια το αποδεικνύουν

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486