Πανελλήνιες 2019 Ανακοινώθηκε πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για τις Στρατιωτικές Σχολές!

Από neolaia.gr Team 17 Απριλίου 2019

Δες αναλυτικά!

Όσο πλησιάζουμε στις Πανελλήνιες 2019 τόσο περισσότερες ανακοινώσεις και εγκυκλίους θα έχουμε για τα μαθήματα και τις σχολές. Μάλιστα, πρόσφατα, αναρτήθηκε η εγκύκλιος- διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την επιλογή σπουδαστών στις Πανελλήνιες 2019 για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η υποβολή της αίτησης από τις Πανελλήνιες για τις Ένοπλες Δυνάμεις θα γίνει, φέτος, ηλεκτρονικά. Μάλιστα, θα γίνει μέσω μίας ειδικής εφαρμογής που βρίσκεται στον ιστότοπο asei-assy.mil.gr, η οποία θα δέχεται αιτήσεις για τις ΑΣΕΙ- ΑΣΣΥ από 02 έως και 20 Μαΐου 2019.

Η εγκύκλιος του Υπουργείου συνιστά στους μαθητές να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έγκαιρα, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για τη διόρθωση ή συμπλήρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών, που θα τους ζητήσουν τα εξεταστικά κέντρα.

Η προκήρυξη διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών αφορά σε θέσεις Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΣΕΙ), Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών ∆οκίµων (ΣΝ∆), Ικάρων (ΣΙ), Αξιωµατικών Σωµάτων (ΣΣΑΣ), Αξιωµατικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεµικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεµικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ).

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει τα εξής:

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η προθεσμία της υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών θα γίνεται από την Πέμπτη 2 Μαΐου και ώρα 00:00 έως τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 24:00.

Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr.

Δες τη σχετική προκήρυξη εδώ!

Δες ακόμα: Πανελλήνιες 2019: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486