Λόγω Τιμής: Δε φαντάζεσαι ποιοι ηθοποιοί προστίθενται στο καστ της σειράς!
Το καστ του Λόγω Τιμής μεγαλώνει με δύο νέα δυνατά ονόματα!

Το Λόγω Τιμής έχει αρχίσει τα γυρίσματα για τη μεγάλη του επιστροφή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και κάθε ανάρτηση ή φωτογραφία που δίνεται στη δημοσιότητα μας δίνει και λίγα στοιχεία για το τι να περιμένουμε! Η επιστροφή, της σειράς αυτής, έχει ενθουσιάσει το κοινό!

Όπως έχει γίνει, ήδη, γνωστό, η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα νέα επεισόδια θα λαμβάνουν μέρος 20 χρόνια μετά, και η αγαπημένη παρέα του Λόγω Τιμής της Μιρέλλας Παπαοικονόμου αναμένεται να μας δώσει καινούριες συγκινήσεις.

Έτσι και αλλιώς, η σειρά ήταν ιδιαίτερη αγαπητή και έχει κρατήσει τη φήμη της, ακόμα και μετά από τόσο χρόνια!

Μία ανάρτηση, όμως, του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη νέα μας αποκάλυψε δύο νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στην παρέα. Και αυτά θα είναι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, με την ανάρτησή του αυτή, μας ενημέρωσε και για το ρόλο που θα έχουν οι δύο ηθοποιοί που προστίθενται στο καστ. Η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδυθεί την σύζυγό του στη σειρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος τον σύζυγο της Βίκυς Βολιώτη.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση γράφει:

“Λόγω Τιμής, εδώ οι παιδικοί φίλοι, Ηρώ και Μιχάλης, με τα ζευγάρια τους, δηλαδή, εγώ με τη Βίκυ που είμαστε φίλοι από πάντα και που είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα που είναι όμως και αδελφός μου στο «Φάρο» και που σκηνοθέτησε το «Masterclass» που λάμπει η Μαρία που εδώ είναι η γυναίκα μου!”

Δες τη σχετική ανάρτηση στο Instagram!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Λόγω Τιμής, εδώ οι παιδικοί φίλοι, Ηρώ και Μιχάλης, με τα ζευγάρια τους, δηλαδή, εγώ με τη Βίκυ που είμαστε φίλοι από πάντα και που είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα που είναι ομως και αδελφός μου στο «Φάρο» και που σκηνοθέτησε το «Masterclass» που λάμπει η Μαρία που εδώ είναι η γυναίκα μου! #thereisnobusinesslikeshowbusiness #logotimis #20xroniameta #skaitv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις

Δες επίσης: Λόγω Τιμής: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς και να οι αποδείξεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;