Ξεκίνησε μετά από 18 χρόνια η δίκη του Πάσσαρη!
Ας ελπίσουμε ότι οι οικογένειες των θυμάτων του θα βρουν επιτέλους δικαίωση!

Λίγο πριν την οριστική παραγραφή των εγκλημάτων του Κώστα Πάσσαρη κι ενώ ο ίδιος παραμένει έγκλειστος σε φυλακές της Ρουμανίας, ξεκίνησε η δίκη του ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου, μετά από τρεις αναβολές. Ο 44χρονος πια εγκληματίας, δε βρισκόταν εκεί.

Οι οικογένειες των θυμάτων του, περιμένουν εδώ και 18 χρόνια τη στιγμή που θα βρουν τη δικαίωση για τους ανθρώπους τους. Ωστόσο, η μεταφορά του Πάσσαρη από τη Ρουμανία στην Ελλάδα αποτελεί εδώ και χρόνια άλυτο πρόβλημα. Κι αυτό γιατί ήδη παραμένει έγκλειστος από το 2001, για τη ληστεία και τη διπλή δολοφονία που διέπραξε στο Βουκουρέστι.

Όμως, δεδομένου ότι απομένουν λίγοι μήνες ποινής να εκτίσει στις ρουμανικές φυλακές, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, σύντομα η μεταφορά του στην Ελλάδα θα είναι υποχρεωτική.

Ο Κώστας Πάσσαρης, κατηγορείται για τη δολοφονία των αστυνομικών Αθανάσιου Δρακόπουλου και Διονύση Αλεβιζόπουλου, αλλά και τον τραυματισμό του σωφρονιστικού υπαλλήλου, Ανδρέα Φυσέκη, στο αιματηρό επεισόδιο της 7ης Φεβρουαρίου 2001 στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας.

Προφασιζόμενος ασθένεια, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείτο για 1 χρόνο για υποθέσεις ληστειών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από όπου και δραπέτευσε. Ακόμα παραμένει άγνωστο το πως βρέθηκε ένα όπλο στα χέρια του Πάσσαρη, το οποίο και χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τους αστυνομικούς του τμήματος Μεταγωγών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;