Φοιτητική ζωή: 5 εύκολοι τρόποι για να κάνεις καινούριους φίλους!
Αυτοί οι τρόποι θα σε βοηθήσουν να κάνεις γρήγορα και εύκολα νέους φίλους!

Στη φοιτητική ζωή σου υπάρχει η περίπτωση να μετακομίσεις. Να πας να μείνεις μόνος σου σε άλλη πόλη. Είτε γιατί η πόλη που μένεις δεν έχει κάποια σχολή, είτε γιατί δεν κατάφερες να περάσεις στη σχολή που είναι στην πόλη σου.

Ένα από τα βασικά άγχη που έχεις είναι και το πώς θα κάνεις νέους φίλους. Επίσης, δε θέλεις να χαθείς με τους παλιούς φίλους σου.

Όλα, όμως, είναι πολύ απλά και μπορείς να τα συνδυάσεις πάρα πολύ εύκολα. Σκέψου, επίσης, ότι οι φίλοι που κάνεις στα φοιτητικά χρόνια σου είναι και από τους πιο σημαντικούς της ζωής σου.

Πώς θα τα καταφέρεις, όμως;

1. Δες αν έχουν περάσει γνωστή σου στην ίδια πόλη

Μπορεί να είναι άτομα από το σχολείο σου ή το φροντιστήριο που δεν πολύ κάνατε παρέα. Μπορεί να είναι φίλοι των φίλων σου. Όμως, το σημαντικό είναι ότι θα έχεις κάποιον να στηριχτείς και δε θα είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων στο νέο σου ξεκίνημα.

2. Κάνε μία προσπάθεια με τους συμφοιτητές σου

Δεν μπορεί να μην ταιριάζεις με κανέναν. Να είσαι ανοιχτός και φιλικός. Τις πρώτες μέρες, ειδικά, θα γνωρίσεις πάρα πολύ κόσμο. Με πολύ λίγους, όμως θα ταιριάξεις.

Άλλα, όπως και να έχει, μην το παίζεις ιστορία και κλείνεσαι στο καβούκι σου. Μίλα. Χαιρέτα κόσμο. Και που ξέρεις, μπορεί ένα από τα άτομα αυτά να γίνει ο νέος κολλητός σου.

3. Μπες σε ομάδες

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους από το να μπεις σε διάφορες ομάδες. Υπάρχουν πολλές φοιτητικές ομάδες που συμμετέχουν άτομα από διάφορες σχολές. Οπότε, αν δε συμπαθείς και πολύ τα άτομα της σχολής σου, εκεί θα γνωρίσεις άτομα από όλες της σχολές!

4. Πες “ναι”

Προσπάθησε να είσαι θετικός και δεκτικός στις διάφορες προτάσεις που σου γίνονται. Με το να κλείνεσαι σπίτι και να περιμένεις πότε θα πας πίσω στην πόλη σου, δεν καταφέρνεις τίποτα.

Αν σου προτείνουν καφέ, πήγαινε! Ποτέ δε ξέρεις πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, αλλά και η σχέση σου με τα άτομα αυτά.

5. Πήγαινε σε εκδηλώσεις

Δες τι παίζει στην πόλη που σπουδάζεις. Μπορεί να έχει αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις ή συναυλίες ή διάφορα άλλα πράγματα, που θα σε κάνεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο και νέα πρόσωπα!

Δες επίσης: 6 πράγματα που μπορούν να σου μάθουν μόνο οι φίλοι σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1