Ελένη Τοπαλούδη: Οι συνομιλίες στο Facebook αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία!
Τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν από τις συνομιλίες στο Facebook αναμένεται να δώσουν αρκετές απαντήσεις στην υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη!

Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη μπαίνει σιγά- σιγά στην τελική ευθεία με, μόνο, λίγες ημέρες να μένουν για να κλείσει η δικογραφία σε βάρος του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού. Μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα, οι αρχές περιμένουν να εξάγουν πολλά συμπεράσματα από τα μηνύματα τόσο του 21χρονου Ροδίτη όσο και των τελευταίων διαλόγων που είχε η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη μέσω Facebook. Μετά και την άρση του απορρήτου για τους υπολογιστές και τα κινητά τους.

Σύμφωνα με την ροδίτικη εφημερίδα “Δημοκρατική”, λέγεται ότι οι εργαστηριακές εξετάσεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι όλα τα στοιχεία που θα στείλει η εταιρεία Facebook στις ελληνικές Αρχές.

Όμως, ήδη από τον έλεγχο του κινητού του 21χρονου Ροδίτη και της κάρτας sim του, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς email που χρησιμοποιούσε, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο.

Επίσης, φαίνεται ότι είχε αναζητήσει και διαβάσει σε ιστοσελίδα για την είδηση της ανεύρεσης του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Σύμφωνα, με το δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, προκύπτει ότι στην 1 και 2 Δεκέμβρη του 2018, μετά δηλαδή την δολοφονία, o 21χρονος αναζήτησε τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο Facebook.

Επίσης, σημαντικού ενδιαφέροντος είναι μία νέα διαπίστωση, που αναμένεται να ελεγχθεί στην πορεία της έρευνας. Αυτή έχει να κάνει με το κινητό του Ροδίτη και την κάρτα sim! Μάλιστα, φαίνεται ότι η κάρτα sim αντικαταστάθηκε, την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά τη σύλληψή τους.

Και επίσημα, πλέον, έχει γίνει το αίτημα της τακτικής Ανακρίτριας προς την εταιρεία Facebook για την άρση του απορρήτου της επικοινωνίας της Ελένης Τοπαλούδη μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας την 6η Μαρτίου 2019. Έχει αποσταλεί αίτημα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Από τις αναλύσεις για γενετικό υλικό (DNA) που έγινε σε διάφορα αντικείμενα, η “Δημοκρατική” αναφέρει ότι το DNA της άτυχης φοιτήτριας βρέθηκε στα παρακάτω:

  1. βάνα μπανιέρας στην οικία του Ροδίτη στους Πεύκους,
  2. σε πλακάκια πάνω και δεξιά μπανιέρας,
  3. σε τοίχο χωλ,
  4. σε κουρτίνα μπάνιου,
  5. σε οδοντόβουρτσα,
  6. σε τοίχο κόκκινου χρώματος,
  7. σε ταβάνι,
  8. σε μεταλλικό κολωνάκι της πλευράς συνοδηγού του φορτηγού που χρησιμοποίησαν, στην κάτω αριστερά
  9. πόρτα συνοδηγού και σε προσκέφαλο συνοδηγού.

Ενώ, έχει βρεθεί DNA του θύματος και του Αλβανού σε:

  • βάνα βρύσης κουζίνας
  • και σε κοντάρι σφουγγαρίστρας

Ενώ, το DNA της Ελένης Τοπαλούδη και του Ροδίτη βρέθηκε σε:

  • κούπα,
  • κάτω από πόμολο συρταριού κουζίνας,
  • στην μπανιέρα,
  • στο ταβάνι μπάνιου,
  • στον τοίχο μπάνιου,
  • στην είσοδο μπάνιου,
  • σε σεντόνι,
  • στο πάτωμα κουζίνας,
  • σε κάγκελο
  • και δεξιά καθίσματος συνοδηγού.

Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, συνθέτει το σιγά- σιγά το παζλ της δολοφονία και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να διατάξει την αναπαράσταση του εγκλήματος. Αυτό μπορεί να γίνει για να ξεκαθαριστεί αν οι ισχυρισμοί των κρατούμενων συμφωνούν με τα διάφορα ευρήματα.

Δες επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Έρευνες της αστυνομίας σε σπίτια για τον βιασμό της ένα χρόνο πριν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;