Εκλογές 2019: Βρες που ψηφίζεις, εδώ!

Από neolaia.gr Team 17 Απριλίου 2019

Δείτε αναλυτικά σχετικά με τις Εκλογές 2019!

Με τον γενικό όρο Εκλογές 2019 ονομάζουμε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που πρόκειται να ζήσουμε το επόμενο διάστημα. Αφού έχουμε Δημοτικές εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019 αλλά και Βουλευτικές εκλογές 2019.

Για πρώτη χρονιά λοιπόν, βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών στην οποία οι ψηφοφόροι μπορούν να μάθουν σε ποια εκλογικά κέντρα θα ψηφίσουν.

Οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές 2019 θα στηθούν στις 26 Μαΐου 2019. Μάλιστα, τότε θα γίνει η ανάδειξη νέων περιφερειαρχών, δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, αλλά και για τους αντιπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Για αυτό είναι καλό να μάθεις από τώρα που μπορείς να ψηφίζεις!

Και η εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε αυτό! Η εφαρμογή, μάλιστα,έχει ήδη ενημερωθεί με τα τελευταία στοιχεία των ψηφοφόρων για να μπορείς άμεσα να δεις που ψηφίζεις στις φετινές εκλογές.

Η διαδικασία θα παραμείνει ίδια όπως και πριν. Μάλιστα, είναι αρκετά απλή!

Απλά θα καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και μητρός και ημερομηνία γέννησης στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια, με την επιλογή αναζήτηση θα σου εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σου που μπορείς να ψηφίσεις.

Μπες στην εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών για τις Εκλογές 2019 για να δεις που ψηφίζεις εδώ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486