4.284 Θέσεις εργασίας ανοίγουν στο Δημόσιο! Δείτε τις ειδικότητες!

Από neolaia.gr Team 17 Απριλίου 2019

Δείτε αναλυτικά!

Με πέντε νέες αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν από το ελληνικό Δημόσιο, εγκρίνεται η προκήρυξη 4.284 εποχικών θέσεων εργασίας. Οι προσλήψεις θα γίνουν σε δήμους, παιδικούς σταθμούς, σχολές, Περιφέρειες και ΝΠΙΔ, ενώ οι προκηρύξεις θα γίνουν σταδιακά μέχρι το καλοκαίρι.

Θα αφορούν τις ακόλουθες ειδικότητες: Γεωπόνοι, Εργατοτεχνίτες, Νηπιαγωγοί, Οδηγοί, Μάγειρες, Χειριστές μηχανημάτων, Ηλεκτρολόγοι, Ψυχολόγοι, Καλλιτεχνικό προσωπικό, Ναυαγοσώστες, Φύλακες, Καθαριστές, κ.α.

Η δημοσιεύσεις των προκηρύξεων αναμένεται πως θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα αφορούν προσωπικό που θα προσληφθεί για τις ανάγκες τις θερινής περίοδο. Αναλυτικά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το έτος 2019 ενέκρινε τον αριθμό κατά κατηγορία εκπαίδευσης του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απαιτείται για την κάλυψη των εποχικών αναγκών του Προγράμματος δακοκτονίας έτους 2019. Θα προσληφθούν: 192 γεωπόνοι και 748 εργατοτεχνίτες.

Επιπλέον, εγκρίθηκαν 1.139 εποχικές προσλήψεις στους δήμους, 1.125 προσλήψεις συμβασιούχων για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες ή έως εννέα (9) μήνες για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές και τη σύναψη δεκατεσσάρων (14) συμβάσεων μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος, σε ΝΠΙΔ και τέλος οκτακοσίων σαράντα μίας (841) συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες ή έως εννέα (9) μήνες (για απασχόληση σε αναγνωρισμένη σχολή) ή έως έντεκα (11) μήνες για απασχόληση σε παιδικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, και τη σύναψη πενήντα εννέα (59) συμβάσεων μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος, σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τις ωφελούμενους.

Με πληροφορίες από το e-dimosio.gr

Δείτε επίσης: ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 76 μόνιμες θέσεις εργασίας;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486