Ξεχώρισε, δημιούργησε και λάμψε στο σκοτάδι με ένα μοναδικό ζευγάρι sneakers!
Η δημιουργία ξεκινά μόλις πέσει η νύχτα...

Αν είσαι κι εσύ ένα ανήσυχο πνεύμα, που με το που πέσει η νύχτα μπαίνεις στον ρυθμό της έμπνευσης και της δημιουργίας, ξέρεις πως η λέξη κλειδί που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις είναι η “απλότητα“.

Παράλληλα,  μπορεί να θες να κάνεις ένα fashion statement (αφού στο κάτω κάτω είσαι creator βρε αδελφέ) αλλά δε θες τίποτα να εμποδίζει τον δημιουργικό σου πυρετό τη νύχτα!

Άρα αν τα συνοψίσουμε, οι μαγικές λέξεις για εσένα είναι απλό, άνετο και δημιουργικό. Αυτές ακριβώς τις λέξεις αντανακλά η επαναδημιουργία του κλασικού urban running sneaker από τα adidas Originals! Και πραγματικά η πρόταση των NITE JOGGER, δύσκολα θα σε αφήσει ασυγκίνητο… Αφού είναι αυτό που ζητά κάθε night time creator! Μάλιστα θα υποστηριχθεί από μια καμπάνια που δημιουργήθηκε από ένα παγκόσμιο δίκτυο καλλιτεχνών.

Κλασική άνεση και χρηστική τεχνολογία, που πάνε χέρι-χέρι με το προχωρημένο design, σχεδιάζουν την ευκαιρία σου να ξεχωρίσεις πέρα από τα όρια της νύχτας! Φωτίζοντας με την αντανακλαστική του σιλουέτα με τεχνολογία Hi-Vis, τα NITE JOGGER, κυριολεκτικά σε κάνουν να λάμπεις με τον πιο fashionable τρόπο. Έχοντας το μήνυμα “speed of nite” γραμμένο σε κώδικα morse στην εξωτερική του σόλα και στη γλώσσα, το δικό σου μήνυμα γίνεται ακόμα πιο δυνατό! Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις το όνειρό σου!

Έλα να βρεθούμε λοιπόν, αφού είσαι κι εσύ σαν εμάς!

Με αφορμή το NITE JOGGER που φτιάχτηκε για τους creators που δε σταματούν να δημιουργούν όταν πέφτει η νύχτα, τα adidas Originals σε προσκαλούν σε μια Live, Hi-Vis performance από τον Saske που γνωρίζει καλά τη νυχτερινή όψη της Αθήνας. Οι ομάδες του καλλιτέχνη και των adidas Originals δημιούργησαν ένα διττό video clip για το νέο τραγούδι του Saske με τίτλο «Ένστικτο», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Live σε μία τεράστια προβολή.


Το location του Live είναι και θα παραμείνει μυστικό, μέχρι να επισκεφτείς το adidas Originals store Athens (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου) απ’ όπου μπορείς να προμηθευτείς την πρόσκλησή σου και να εξασφαλίσεις την είσοδό σου.

Αν θες να προλάβεις το μεγάλο πάρτυ που σίγουρα θα συζητηθεί, πρόλαβε μέχρι τις 21/4!

To NITE JOGGER έρχεται 11 Απριλίου στο adidas Originals store Athens, σε επιλεγμένα sneaker stores αλλά και στο adidas.gr, σε μια ποικιλία διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών.

www.adidas.gr/originals_nite_jogger
@adidasOriginals
#NITEJOGGER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;