Αυτό είναι το τραγούδι που σπάει όλα τα ρεκόρ στο YouTube!
Άλλο ένα συγκρότημα από τη Νότια Κορέα σπάει ρεκόρ στο youtube!

Πριν από λίγες μέρες ένα βίντεο από ένα Κορεάτικο συγκρότημα είχε σπάσει το ρεκόρ με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του! Αυτό το συγκρότημα ήταν οι Blackpink. Τώρα ,τους αντικαθιστά στο βάθρο αυτό, ένα άλλο συγκρότημα της K-pop, οι BTS.

Το ανδρικό συγκρότημα, που αποτελείται από 7 μέλη συνεχίζει να καταγράφει σπουδαία ρεκόρ σε όλων των κόσμο και στα social media. Μάλιστα, το τελευταίο τους επίτευγμα, δείχνει ότι το νέο αυτό είδος μουσικής ήρθε για να μείνει!

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το βίντεο για το τραγούδι τους “Boy With Luv”, που αποτελεί συνεργασία των BTS με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Halsey. Το βίντεο αυτό συγκέντρωσε περισσότερα από 78 εκατομμύρια views στο YouTube εντός 24 ωρών. Και έγινε το βίντεο κλιπ με τις περισσότερες προβολές το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του!

Οι BTS κατέρριψαν το ρεκόρ που κατέκτησαν μόλις μία εβδομάδα πριν με το “Kill This Love” οι Blackpink. Το γυναικείο συγκρότημα της K- pop κατάφερε να συγκεντρώσει 56,7 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του βίντεο.

Ένα άλλο εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο είναι ότι οι BTS κατάφεραν να έχουν 2 εκατομμύρια σχόλια από τη στιγμή που αναρτήθηκε το βίντεο του “Boy With Luv”!

Παρόλο που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν τα συγκροτήματα αυτά στο 1 δισ. προβολές, φαίνεται ότι έχουν ένα τόσο δυναμικό και πιστό φαν κλαμπ που είναι ικανό να τους ακολουθήσει παντού. Η K- pop φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει πολύ και στο μέλλον!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σαββατοκύριακο αυτό οι BTS εμφανίστηκαν στο SNL και οι Blackpink τραγούδησαν για πρώτη φορά σε Αμερικάνικο έδαφος, στο Coachella!

Μέχρι τότε, δες το βίντεο κλιπ των BTS!

Δες ακόμα: Αυτό είναι το τραγούδι που έκανε 100 εκ. views στο YouTube σε 2 μέρες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;