ΚΕΑ Απριλίου 2019: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι;

Από neolaia.gr Team 15 Απριλίου 2019

Λόγω του εορτασμού του Πάσχα που φέτος πέφτει στις 28 Απριλίου 2019, οι περισσότερες πληρωμές επιδομάτων θα πραγματοποιηθούν λίγες μέρες νωρίτερα από ότι συνήθως. Το ίδιο ισχύει και για το ΚΕΑ Απριλίου 2019, που αναμένεται πως θα έχει πληρωθεί στους δικαιούχους του το αργότερο μέχρι τη Μ. Τετάρτη.

Επικρατέστερη ημερομηνία λοιπόν για την πληρωμή του ΚΕΑ Απριλίου 2019, είναι η 24η Απριλίου. Όπως συμβαίνει πάντα, η καταβολή του επιδόματος θα ξεκινήσει κατά τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 23 Απριλίου και θα έχει ολοκληρωθεί έως το επόμενο πρωί. Όταν τα χρήματα θα είναι πια διαθέσιμα και στα γκισέ προς ανάληψη.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ, keaprogram.gr, παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης: Δώρο Πάσχα 2019 ΟΑΕΔ: Η επίσημη ημερομηνία πληρωμής των ανέργων!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486