Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019 και η δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Να τι θα φέρει στο ζώδιό σου η καινούρια εβδομάδα!

Καρκίνος

Θετικά: Ήρθε η ώρα να διακριθείτε, ξεκινώντας από αυτό που ποθεί η ψυχή σας! Δημιουργική έμπνευση και ιδέες που θα σας απογειώσουν, σας φέρνουν στην πρώτη γραμμή. Δεν εντυπωσιάζετε απλά, έχετε την δυνατότητα να ξεχωρίσετε και να κάνετε μία δυναμική προβολή, επικρατώντας των ανταγωνιστών σας αλλά και προβάλλοντας το έργο σας. Ωστόσο, επισύρετε την ζήλια και ενώ εκτιμάστε στο κοινωνικό περιβάλλον και κυρίως στην καριέρα σας, εκ των έσω, δέχεστε επιθέσεις. Προστατεύστε τις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τους ανθρώπους που φέρνουν ισορροπία στη ζωή σας.

Αρνητικά: Πιθανή ρήξη σε σχέσεις που θα ήθελαν να παραμείνετε σε χαμηλούς τόνους. Ευαίσθητες οικογενειακές καταστάσεις, ίσως μία ασθένεια ή ένα άλλο πρόβλημα, σας δημιουργούν άγχος και μπορεί να σας αποσπάσουν από τον στόχο σας. Μην απελπίζεστε με την απώλεια, κάθε νέος κύκλος σας δημιουργεί ενθουσιασμό και παραγωγικότητα.

Λέων

Θετικά: Ίσως ήρθε η ώρα να βρεθείτε με φίλους που θα σας προσφέρουν δύναμη, ιδέες και νέες προοπτικές. Θα βοηθηθείτε στην εσωτερική αρμονία, μέσα από άτομα που θα είναι πιο αποφασιστικά από εσάς, και μπορείτε πλέον να τα ακολουθήσετε στον τρόπο ζωής. Αφήστε κατά μέρος την απογοήτευση και τις αδυναμίες. Η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας, παρά κάποιους δύσκολους σχηματισμούς. Είναι βασικό να παραμείνετε ευαίσθητοι, να φροντίσετε την εικόνα σας και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει! Μην ξεχνάτε, η έμφαση στα ζώδια της φωτιάς εξακολουθεί σας προσδίδει λάμψη και γοητεία. Μία νομική υπόθεση μπορεί να ολοκληρωθεί και να σας ανακουφίσει.

Αρνητικά: δεν σας αρέσει η αναστάτωση στο καθημερινό ή στο επαγγελματικό περιβάλλον. Κατά συνέπεια, επιδιώξετε να παραμένετε αλώβητοι από την ένταση γύρω σας, αλλάζοντας λίγο την φιλοσοφία σας για τη ζωή. Δυσκολεύουν οι συνεργασίες και οι συνομιλίες για κάποια συνεργασία.

Παρθένος

Θετικά: ενδιαφέρουσα περίοδος για τις σχέσεις με άτομα που σας αγγίζουν βαθιά. Σας προσφέρουν άπλετο υλικό και ιδέες και μάλιστα σας βοηθούν να έχετε την δική σας έμπνευση. Παράλληλα, η προσωπική σας σχέση βελτιώνεται και καλό θα ήταν να επωφεληθείτε με εξόδους, για να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Θα χαλαρώσετε και θα περάσετε όμορφα, ξεχνώντας για λίγο τις πιέσεις. Μία νέα ιδέα, ή η επιδίωξη για μία ευκαιρία στο εξωτερικό, θα είναι ένα ακόμη θετικό στοιχείο της περιόδου αυτής. Με τον Κρόνο να σας στηρίζει με μεθοδικό και ήπιο τρόπο, θα βρείτε λύσεις σε αρκετά εκκρεμή θέματα. Η συγκυρία, σας ευνοεί και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

Αρνητικά: Αν επιτρέψετε στο άγχος να επικρατήσει, θα είστε σε μία εσωτερική ένταση και που θα σας αποδυναμώνει με απρόοπτες και αναπάντεχες καταστάσεις. Η ταραχή αυτή σας κρατά σε εγρήγορση, αλλά κουράζει το νευρικό σας σύστημα. Ας είστε σε ετοιμότητα, ας λειτουργείτε με άμεσο τρόπο, περιμένοντας να περάσει το δύσκολο διάστημα και η κόπωση. Αποφύγετε όμως και ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή ρευστοποίηση κεφαλαίου.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;