Master Chef 2019: Ποιος παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Μάθε ποιος παίκτης είναι ο πρώτο υποψήφιος για αποχώρηση από το Master Chef 2019!

Ακόμη μία ομαδική δοκιμασία έφτασε στο τέλος της στο Master Chef 2019. Με την κόκκινη ομάδα να χάνει με διαφορά 13 πόντων από τη μπλε!

Ο Σταμάτης Κωβαίος, που ήταν αρχηγός της κόκκινης ομάδας για αυτή την εβδομάδα δεν μπόρεσε να δεχτεί πως έχασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Και ενώ οι συμπαίκτες του τον προτιμούν, αυτός ένιωσε άσχημα που η ομάδα του έχασε για μία ακόμη φορά.

Κι έτσι, όταν οι κριτές του Master Chef 2019, του είπαν ότι πρέπει να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιοι παίκτη προς αποχώρηση, ο Σταμάτης έβγαλε τον εαυτό του!

Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, με την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη να μη θέλει να δεχτεί αυτή την απόφασή του, καθώς πίστευε πως άλλοι ήταν εκείνοι που έπρεπε να βρεθούν στη θέση του. Συγκεκριμένα, υπέδειξε την Εύα Αμπάν, η οποία στην ομαδική δοκιμασία δεν ετοίμασε κανένα πιάτο.

Ο Σταμάτης, όμως, δεν άλλαξε γνώμη και ανέβηκε στο πατάρι. Στη συνέχεια, ξεκίνησε η διαδικασία ασυλίας με τους κριτές να αποκαλύπτουν στους παίκτες το πιάτο που θα πρέπει να φτιάξουν έτσι ώστε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Master Chef 2019.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η μπλέ ομάδα κερδίζει με σημαντική διαφορά και θα συναντήσει κάπου εκτός #MasterChefGR τον @g_apostolakiss! @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι κόκκινοι μένουν πίσω και ο Σταμάτης βγάζει τον εαυτό του προτεινόμενο. Ποιος θα τον ακολουθήσει στη μάχη της παραμονής στο παιχνίδι; #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;