Master Chef 2019: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία!
Ποιος παίκτης κατάφερε να πάρει την ασυλία στο Master Chef 2019;

Η ομαδική δοκιμασία στο Master Chef 2019 ολοκληρώθηκε με μία ομάδα να κερδίζει την προτίμηση των κριτών και, άρα, το έπαθλο! Στη συνέχεια, η χαμένη ομάδα έπρεπε να διαγωνιστεί για την ατομική ασυλία.

Η διαφορά στις δύο ομάδες ήταν αρκετά μεγάλη. Η μπλε ομάδα βγήκε νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας με 13 πόντους διαφορά από την κόκκινη ομάδα. Κι έτσι, οι παίκτες που ήταν στην ομάδα αυτή, έπρεπε να βάλουν πάλι τις ποδιές τους και να μπουν στην κουζίνα για τη δοκιμασία ασυλίας!

Οι παίκτες, όπως είναι φυσικό, ήθελαν να είναι αρκετά ήρεμοι και να διεκδικήσουν μία θέση στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής. Οπότε, το άγχος για την παρασκευή του πιάτου και του τελικού αποτελέσματος ήταν μεγάλο.

Παρόλα αυτά, μόνο ένας μπορεί να πάρει την ασυλία. Οι υπόλοιποι θα διαγωνιστούν και πάλι με ένα πιάτο που θα είναι επιλογής των κριτών.

Έτσι οι κριτές ξεχώρισαν τα τρία καλύτερα πιάτα της δοκιμασία ασυλίας, που τα είχαν ο Πάνος Τόγιας, ο Παντελής Βούρος και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Από τα τρία αυτά πιάτα, ένα πήρε την ασυλία!

Οι κριτές του Master Chef 2019, λοιπόν, αποφάσισαν ότι το καλύτερο πιάτο ήταν του Παντελή, ο οποίος, έτσι, εξασφάλισε την ασυλία!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Παντελής έκανε το καλύτερο ραβιόλι και θα έχει ασυλία στην αυριανή ψηφοφορία. ⠀ #MasterChefGR @starchannetv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δες επίσης: Master Chef 2019: Η απίστευτη αντίδραση του Κουτσόπουλου σε σαρδάμ της Ασημίνας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;