Ακόμη μία μεγάλη διάκριση για την Τάμτα στα Global Social Awards!

Από neolaia.gr Team 12 Απριλίου 2019

Πριν εμφανιστεί στη Eurovision 2019, η Τάμτα έχει ακόμη μία μεγάλη διάκριση στα Global Social Awards!

Η Τάμτα πέρα από τη συμμετοχή της στη Eurovision 2019, έχει και άλλη μία διεθνή αναγνώριση. Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού είναι ανάμεσα στις υποψήφιες των Global Social Awards της Τσεχίας, στην κατηγορία «Fun & Entertainment».

Το όνομα της Τάμτα φιγούραρε ανάμεσα σε διεθνείς «Instagram Millionaires». Και αυτό γιατί το προφίλ της σοτ Instagram έχει μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά και ιστορίες της πορείας της που έχει αρχίσει να εμπνέει πλέον και την Ευρώπη.

Φαίνεται ότι η συμμετοχή της στη Eurovision 2019, της έχει κάνει πολύ καλό στην καριέρα της και στην αναγνώρισή της στην Ευρώπη. Και σκέψου ότι ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στη σκηνή του σόου!

Με χιλιάδες ψήφους από το κοινό, η Τάμτα, έχει πλέον περάσει στην τελική φάση του διαγωνισμού. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με άλλους διαγωνιζόμενους, όπως η «Leaelui» από την Αμερική, ο «Just Sul» από την Ινδία και οι «Sky yand Tami» από την Ισπανία.

Όσο για την τελετή των Global Social Media Awards, αυτή θα διεξαχθεί αμέσως μετά τον τελικό της Eurovision στις 29 Μαΐου στην Τσεχία στο Forum Karlin της Πράγας.

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Αυτό το τραγούδι θεωρείται φαβορί για τον διαγωνισμό!