Δε θα το πιστέψεις! Η Angelina Jolie θέλει πίσω τον Brad Pitt!

Από neolaia.gr Team 12 Απριλίου 2019

Τι θα γίνει τελικά ρε Angelina, θα χωρίσετε ή όχι;

Φαίνεται ότι το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt θα καθυστερήσει κι άλλο! Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια του Hollywood, χώρισε. Και, μάλιστα, κάπως δημόσια!

Παρόλο που ακόμα δεν έχει λυθεί το θέμα του διαζυγίου, νέες πληροφορίες της Daily Mail, που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Βλέπει, οι πληροφορίες λένε ότι η Angelina έχει αλλάξει γνώμη και θέλει τον Brad, πίσω!

Μάλιστα, η πηγή που έδωσε τις πληροφορίες αυτές, δήλωσε:

«Θέλει να ξανά γίνουν και πάλι μια οικογένεια και καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις με την ελπίδα μιας συμφιλίωσης. Φαίνεται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει.»

Αξίζει να σου θυμίσω ότι τον Νοέμβρη, είχε ανακοινωθεί η επιθυμία του ζευγαριού να προχωρήσουν στις ζωές τους και να τελειώνουν με όλα τα δικαστικά. Μάλλον, όμως, η Jolie είχε άλλα σχέδια.

Η ηθοποιός είχε ζητήσει να έχει εκείνη την κηδεμονία των παιδιών ενώ υπήρχαν κατηγορίες πως ο Pitt κακοποιούσε τα παιδιά. Ποτέ όμως δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο.

Από τη μεριά του ο Pitt δε θέλει να επιστρέψει στον γάμο του, απλά να διατηρήσει καλές σχέσεις με την Angelina και τα παιδιά του. Συγκεκριμένα, ανώνυμη πηγή δήλωσε:

«Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει πριν ένα χρόνο. Αλλά εκείνη αρνείται να προχωρήσει.»

Ελπίζουμε να αποφασίσεις γρήγορα η Jolie για να μην τρέχουν πέρα δώθε με τα δικαστικά!

Δες ακόμα: Ο Pitt και η Jolie βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί μετά τον χωρισμό τους!