Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε για τον χρόνο που πέρασε σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ!
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε σε εκπομπή του Alpha για τις στιγμές που πέρασε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ!

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τα όσα έζησε το διάστημα των 17 μηνών που ήταν φυλακισμένη στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ.

Το μοντέλο είχε βρεθεί στο Χονγκ Κονγκ για διακοπές και συνελήφθει στο αεροδρόμιο της χώρας με 2,6 κιλά κοκαΐνης. Από την αρχή υποστήριζε την αθωότητά της και ότι την παγίδευσε στην Αιθιοπία ένας “αδερφικός”, όπως τον χαρακτήρισε, φίλος της από τη Ρουμανία.

Μετά από 17 μήνες, αθωώθηκε από το δικαστήριο στην Κίνα και τώρα μιλάει για πρώτη φορά για τα όσα πέρασε εκεί. Αλλά και για το τι θα κάνει στη συνέχεια.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συγκεκριμένα είπε:

“Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα.”

Ενώ μιλάει και για την αντιμετώπιση που είχε από τις συγκρατούμενές της, οι οποίες ήταν εγκληματίες και βαρυποινίτισσες:

“Είχα δει τα πάντα. Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: “Τι θέλεις; Πες μου τι θέλεις; Θέλεις να σε χτυπήσω ; Και με βρίζανε.”

Για την τελική αθώωση της, η Ειρήνη δήλωσε:

“Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου, καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήτανε!”

Στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος του μοντέλου, Σάκςη Κεχαγιόγλου δήλωσε για όλη τη διάρκεια των 17 αυτών μηνών, αλλά και για την αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, τα εξής:

“Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες αμφιβολίες μπορούμε για την ενοχή της.

Περιγράψαμε πώς αντέδρασαν οι τελωνειακοί όταν είδαν την αντίδραση της, είχε βάλει τα κλάματα , συγχυσμένη, και της είπα παίζοντας το ρόλο του διαβόλου, ότι “μπορεί να έβαλες τα κλάματα επειδή σε έπιασαν” , αλλά η πρώτη αμφιβολία δημιουργήθηκε.

Δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, διευθύνσεις ανθρώπων που να την περιμένουν στο Χονγκ Κονγκ, κάποιον ανταποκριτή, δεν είχε τέτοιο θέμα η Ειρήνη. Είπε ότι πήγε να κάνει μια φωτογράφιση και φαινόταν αληθοφανές.”

Ο κ. Κεχαγιόγλου πιστεύει ότι αυτά τα στοιχεία συνέβαλαν στην αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου. Ενώ, η ίδια, πλέον, ζει στη Μυτιλήνη και προσπαθεί να αρχίσει και πάλι τη ζωής της.

Δες τη σχετική συνέντευξη!

Δες ακόμα: Το μοντέλο που αθωώθηκε στο Χονγκ Κονγκ επέστρεψε στην Ελλάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;