5 σημάδια που σου υποδεικνύουν πότε πρέπει να φύγεις από μία σχέση!
Σε μία σχέση υπάρχουν σημάδια που να σου δείχνουν πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να φύγεις!

Οι σχέσεις είναι ένα περίεργο πράγμα. Αλλάζουν γρήγορα και θέλουν να δουλεύεις συνεχώς για να τις κάνεις καλύτερες, ή για να μη χάσει το ενδιαφέρον της.

Δε γίνεται, όμως, να προσπαθείς συνέχεια και μόνο εσύ. Πρέπει να υπάρχει και ανταπόκριση από τον άλλο! Γι αυτό πρέπει να κοιτάξεις για κάποια σημάδια που θα σου μαρτυρήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγεις από μία σχέση.

1. Είσαι μονίμως δυστυχισμένος

Η χαρά που ένιωθες στη σχέση σου έχει φύγει και, πλέον, τη θέση της έχει πάρει ένα αίσθημα δυστυχίας. Είσαι μέσα στα νεύρα και δεν αντέχεις άλλο!

2. Ακολουθείτε διαφορετικούς δρόμους

Μπορεί να είσαι σε μία πολύ καλή σχέση, που, όμως, εσύ και ο σύντροφός σου να έχετε διαφορετικά όνειρα και φιλοδοξίες. Αυτό σημαίνει ότι δε βλέπετε ένα κοινό μέλλον. Και, μάλλον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγεις από τη σχέση αυτή!

3. Δεν υπάρχει υποστήριξη

Βλέπεις ότι ο σύντροφός σου δε σε υποστηρίζει σε ότι και να κάνεις. Είτε σημαντικό, είτε μικρό! Και η βάση μίας σχέσης πρέπει να είναι η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη!

4. Έχετε θέματα

Τσακώνεστε συνέχεια, ή υπάρχουν εντάσεις χωρίς λόγο. Μπορεί να είναι από προηγούμενα άλυτα θέματα μεταξύ σας, ή μπορεί να έχουν εμφανιστεί τώρα που θέλετε και οι δύο να τελειώσει η σχέση σας.

5. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη

Το είπαμε και πριν! Η εμπιστοσύνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μία σχέση! Αν χαθεί, ή αν δεν υπάρχει από την αρχή τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει η σχέση αυτή.

Δες ακόμα: 5 τρόποι για να ξεπεράσεις έναν δύσκολο χωρισμό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;