5 παράξενα φεστιβάλ που πρέπει οπωσδήποτε να πας!
Σε αυτά τα φεστιβάλ αξίζει να πας μία φορά, τουλάχιστον, στη ζωή σου!

Υπάρχουν διάφορα ήθη και έθιμα σε όλον τον κόσμο. Κάποια αρκετά παράξενα και κάποια αρκετά διασκεδαστικά. Μάλιστα, σε πολλές χώρες του κόσμου, γίνονται φεστιβάλ που έχουν έναν εορταστικό χαρακτήρα.

Αλλά αυτά τα φεστιβάλ, για τα οποία θα σου μιλήσω σήμερα, είναι λίγο διαφορετικά. Είναι λίγο πιο… βρώμικα, θα μπορούσαμε να πούμε.

Οπότε, αν θέλεις να πας, βάλε ένα άσπρο t-shirt που θα πετάξεις μετά, ένα σορτσάκι που δε σου αρέσει και πάρε πολύ φτηνά παπούτσια, γιατί θα γίνεις χάλια.

Αλλά και αυτό έχει την πλάκα του!

1. Χόλι, Ινδία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

For the last day in Nepal, here is a throwback to the Holi Festival, one of the best days I had. The fun, the warmth, everyone turned back into children ??❤??? * * * * * * #storiesofnepal #nepalview #lonelyplanetnepal #nepalig #yourshot_nepal #igramming_nepal #nepalgram #visitnepal #nepallovers #ignepal #visitasia #travelnepal #beautifuldestinations #passionpassport #holidayhome #kathmandu #asiaadventures #visitasia #holi #holifestival #holikathmandu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Visone?Deneb01 (@borninaboot) στις

Το φεστιβάλ Χόλι, στην Ινδία, σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης. Είναι, επίσης, γνωστό ως το φεστιβάλ των χρωμάτων, καθώς, αυτοί που παίρνουν μέρος πετούν σκόνη με χρώμα ο ένας στον άλλο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, όμως, είναι ότι κάθε χρώμα σημαίνει και κάτι. Το κόκκινο, την αγνότητα, το κίτρινο ευσεβείς αισθήματα, το πράσινο τη ζωντάνια, το μπλε την ηρεμία.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
45'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
45'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1