Βραβεία Routes Europe 2019: Την πρώτη θέση κατέκτησε το Ελευθέριος Βενιζέλος!
Μία ακόμη τιμητική διάκριση απέσπασε το Ελευθέριος Βενιζέλος!

Το Ελευθέριος Βενιζέλος έχει αποσπάσει αρκετές διακρίσεις παγκοσμίως ως ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης. Ακόμη μία πρωτιά ήρθε για τον διεθνή μας αερολιμένα! Αυτή τη φορά πήρε το πρώτο Βραβείο Routes Europe 2019!

Μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των παραπάνω από 20 εκατομμυρίων επιβατών στο Routes Europe 2019, ήταν αυτή που συμμετείχε το Ελευθέριος Βενιζέλος. Όμως, με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση!

Το αεροδρόμιο της χώρας μας  κατάφερε να ξεπεράσει άλλα, μεγαλύτερα αεροδρόμια, όπως του Βελγίου, της Δανίας, της Γερμανίας, της Νορβηγίας και της Ρωσίας! Μία πολύ σημαντική διάκριση για το Ελευθέριος Βενιζέλος που έχει αυξήσει και τη λειτουργία του, αλλά και τις ανέσεις του.

Ένα ξεχωριστό έπαινο απέσπασε και το βραβευμένο Σχήμα Κινήτρων του ΔΑΑ, το οποίο συμπεριλαμβάνει 13 διαφορετικές κατηγορίες και όπως τονίσθηκε:

“καλύπτει κάθε πιθανή αναπτυξιακή προσπάθεια από εταιρείες Βάσης, χαμηλού κόστους, ή παραδοσιακές.”

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, δήλωσε συγκεκριμένα:

“Η σπουδαία πρώτη θέση στα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά βραβεία Routes Europe μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση!

Κυρίως, γιατί είναι μια διάκριση που προέρχεται από την ψήφο των αεροπορικών εταιρειών που αφενός αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα της ομάδας μας, αρχικά ως προς τις ενέργειές μας που έγιναν για την προσέλκυσή τους στο αεροδρόμιο της Αθήνας, και αφετέρου, για τις δράσεις που γίνονται διαρκώς ώστε η παρουσία τους να αναπτύσσεται συνεχώς και με επιτυχία.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου στην ομάδα αεροπορικού μάρκετινγκ, γιατί με τη δική τους δέσμευση, αφοσίωση και επαγγελματισμό, φτάσαμε στη σημαντική αυτή και δίκαιη διάκριση.

Μια πραγματικά ομαδική προσπάθεια.”

Εμείς, απλά, ελπίζουμε να συνεχιστεί η καλή δουλειά και να επαινείται και με άλλα τέτοια βραβεία!

Δες επίσης: «Ticket Offers»: Η νέα υπηρεσία του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σου βρίσκει φθηνά εισιτήρια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;