Ετοιμαστείτε! Η Κιμ αποφάσισε να σπουδάσει δικηγόρος!
Να δω τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη ζωή!

Η Kim Kardshian σε μία συνέντευξή της στο Vogue έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς! Φαντάζεσαι, εσύ τη γνωστή τηλεπερσόνα να ασχολείται με τίποτα άλλο πέρα από τη μόδα και τα καλλυντικά. Κι όμως, η Kim ετοιμάζεται να σπουδάσει νομική

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue, η Kim Kardashian σπουδάζει για να γίνει δικηγόρος, και μάλιστα, ποινικού δικαίου και σκοπεύει να δώσει εξετάσεις το 2022! Ετοιμαστείτε να τη δούμε στα έδρανα!

Ήδη έχει ξεκινήσει να μαθαίνει τα βασικά σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Σαν Φρανσίσκο από το περασμένο καλοκαίρι!

Η Kim με αυτή της την ανακοίνωση μας άφησε όλους άφωνους. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Έπρεπε να το σκεφτώ πολύ καλά όλο αυτό. Ο Λευκός Οίκος με κάλεσε για συμβουλές προκειμένου να βοηθήσω να αλλάξει το σύστημα της επιείκειας και βρέθηκα να κάθομαι στην αίθουσα Ρούσβελτ με έναν δικαστή που είχε καταδικάσει εγκληματίες και πολλούς πραγματικά ισχυρούς ανθρώπους κι εγώ απλά καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν: ‘Διάολε. Πρέπει να μάθω περισσότερα’.

Θα έλεγα ότι έπρεπε να πω, για την ανθρώπινη πλευρά και γιατί είναι τόσο άδικο. Αλλά είχα δικηγόρους μαζί μου που θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν όλο αυτό με τα γεγονότα της υπόθεσης. Δεν είναι ποτέ ένα μόνο άτομο που κάνει όλη την δουλειά.

Είναι πάντα μια συλλογική εργασία και πάντα γνώριζα τον ρόλο μου, αλλά απλά ένιωσα ότι θα ήθελα να είμαι σε θέση να υπερασπιστώ τους ανθρώπους που έχουν κάνει ότι μπορούν στην κοινωνία. Ένιωθα ότι το σύστημα θα μπορούσε να είναι τόσο διαφορετικό και ήθελα να αγωνιστώ για να το διορθώσω και πως αν ήξερα περισσότερα, θα μπορούσα να κάνω και περισσότερα.”

Ο πατέρα της, Robert Kardashian ήταν μέλος της ομάδας υπεράσπισης του OJ Simpson. Λες από εκεί να πήρε τα γονίδια για τη δικηγορία;

Στη συνέντευξή της πάντως υποστήριξε ότι σε κάτι βοήθησε και ο μπαμπάς της:

“Τα Σαββατοκύριακα χρησιμοποιούσαν το σπίτι μας ως γραφείο, με τον Τζόνι Κόκραν και τον Μπομπ Σαπίρο. Ο μπαμπάς μου είχε μια βιβλιοθήκη και όταν έσπρωχνες έναν τοίχο υπήρχε μια ολόκληρη κρυμμένη ντουλάπα με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση του OJ Simpson. Τα Σαββατοκύριακα πάντα έμπαινα εκεί και χάζευα. Ήμουν πραγματικά πολύ περίεργη με τα εγκληματολογικά.”

H Kim, στη συνέντευξή της μίλησε για την απόφασή της αυτή, αλλά και για περισσότερα θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές της:

“Στο πρώτο έτος της νομικής πρέπει να καλύψεις τρία θέματα: το ποινικό δίκαιο, τις αδικοπραξίες και τα συμβόλαια. Για μένα, οι αδικοπραξίες είναι οι πιο συγκεχυμένες, τα συμβόλαια το πιο βαρετό θέμα και τα ποινικά θέματα τα πιο ενδιαφέροντα. Έκανα το πρώτο μου τεστ και πήρα άριστα. Ήταν πολύ εύκολο για μένα.”

Να ευχηθούμε καλό πτυχίο! Και άντε και δικαστής μετά! Λέτε η σειρά να μετονομαστεί σε Law & Order: Keeping Up with the Kardashians;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’ve dreamed of this moment for so long, many said it would never come. Words cannot begin to express how much of an honor it is to have my first solo US cover of @VogueMagazine. I remember as a little girl flipping through my mom’s subscription each month and dreaming of one day gracing the cover of this iconic magazine. Thank you to the incredible Anna Wintour for your support as always, it means the world to me. @Tonnegood, @Mikaeljansson and the glam team were an absolute dream to work with. I’m so incredibly grateful to writer @Jonathanvanmeter for illustrating a glimpse into my life in a way that I don’t think has ever been done –  from juggling family, my businesses and pursuing a law degree with such care and seriousness. Special thank you to my husband Kanye for speaking into existence that one day I would grace the cover of Vogue when everyone told me to be “more realistic.” #dreamsdocometrue #speakitintoexistence #voguemagazine Photographer: Mikael Jansson @mikaeljansson Stylist: Tonne Goodman @tonnegood Makeup: Hannah Murray @hannah_murray1 Hair headpieces: Shay Ashual @shayashual Cover Look: Chanel top @chanelofficial; Irene Neuwirth necklace @ireneneuwirth. Vogue Team @sergiokletnoy & @jilldemling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Δες ακόμα: Η Κιμ το παράκανε «λίγο» στο πάρτυ της μικρής Chicago

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;