Eurovision 2019: Αυτό το τραγούδι θεωρείται φαβορί για τον διαγωνισμό!
Τα προγνωστικά για τη Eurovision 2019 αλλάζουν κάθε μέρα! Μάθε ποιο τραγούδι θεωρείται φαβορί!

Η Eurovision 2019 είναι περίπου ένα μήνα και κάτι, μακριά και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν. Καθώς, ανακοινώνονται όλα και περισσότερα τραγούδια από τις διάφορες χώρες και γίνονται και οι πρώτες live εμφανίσεις τα φαβορί αλλάζουν συνέχεια.

Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη ήταν το τραγούδι της Ρωσίας, με τίτλο “Scream”. Ο τραγουδιστής που είχε λάβει ξανά στο παρελθόν μέρος στον διαγωνισμό ήταν από αυτούς που θεωρούσαν όλοι ότι δύσκολα θα χάσει τη νίκη.

Λίγες εβδομάδες μετά το τραγούδι της Ολλανδίας “Arcade”, με τον Duncan Laurence, βγήκε στη δημοσιότητα και έγινε το αγαπημένο όλων των φαν της Eurovision 2019. Μάλιστα, τα γραφεία στοιχημάτων το έδιναν στην πρώτη θέση, με δεύτερη τη Ρωσία.

Πριν από λίγες μέρες ακόμη μία ανατροπή στα στοιχήματα και στις πρώτες θέσεις. Το τραγούδι της Ελβετίας φαίνεται να έχει συνεπάρει τους φαν και τα στοιχήματα δίνουν τώρα πια αυτό πιο πιθανό για να πάρει την νίκη.

Το τραγούδι της Ελβετίας ονομάζεται “She Got Me” και ο Λούκα Χάνι θα το ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision 2019! Ο Λούκα είναι από τη Βέρνη και στο παρελθόν έχει κερδίσει τηλεοπτικό talent show στη Γερμανία. Μάλιστα, έρχεται με μεγάλη δισκογραφική επιτυχία σε Ελβετία, Γερμανία και Αυστρία.

Τώρα, όσον αφορά την Ελλάδα και την Κύπρο, βλέπουμε μία σταθερή τάση. Και η Τάμτα, με το “Replay”,  και η Κατερίνα Ντούσκα, με το “Better Love”, μένουν σταθερά στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα. Με πολύ καλές εμφανίσεις τις βλέπω να σκαρφαλώνουν κι άλλο!

Άκουσε το τραγούδι που θεωρείται φαβορί!

Δες επίσης: Eurovision 2019: Η πρώτη live εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα με το «Better Love»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;