Αυτά τα σημάδια θα σου δείξουν αν είσαι έτοιμος για μία καινούρια σχέση!
Έτσι θα καταλάβεις αν μπορείς να ξεκινήσεις μία καινούρια σχέση!

Κάποιες φορές μπορεί να έχεις κάτι με κάποιον, αλλά να μη θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Να μη θέλεις να ξεκινήσεις μία σχέση. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό.

Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες. Κάποιες φορές δεν είσαι και εσύ ο ίδιος έτοιμος να ξεκινήσεις μία καινούρια σχέση. Απλά θέλεις να περνάς καλά!

Όταν νιώσεις έτοιμος, θα κάνεις το επόμενο βήμα.

Πώς θα καταλάβεις, όμως, αν είσαι έτοιμος ή όχι για μία σχέση;

1. Σκέφτεσαι για το πώς θα ήταν το τέλειο ταίρι

Για να ξεκινήσεις μία σχέση, θα πρέπει πρώτα να έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου και με τα θέλω σου. Όχι, να σκέφτεσαι πώς θα ήταν το τέλειο ταίρι για σένα.

2. Δουλεύεις ακόμα με τον εαυτό σου

Θέλεις να πετύχεις κάποιους συγκεκριμένους στόχους και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Οπότε, δεν υπάρχει χρόνος για μία σχέση στην καθημερινότητά σου.

3. Θέλεις κάποιον να σε σώσει

Η αλήθεια είναι ότι μόνος εσύ, μπορείς να λύσεις τα προβλήματά σου και να βγεις από τη θέση που έχεις κλείσει τον εαυτό σου. Για αυτό, μην περιμένεις κάποιον να σε σώσει!

4. Θέλεις να σώσεις κάποιον άλλο

Δεν μπορείς να αλλάξεις τον άλλο, όπως και αυτός δεν μπορεί να αλλάξει εσένα. Οπότε, όταν ξεκινάς μία σχέση με αυτό το σκεπτικό, βλέπεις τον άλλο σαν ένα project και όχι σαν πραγματικό σύντροφο.

5. Σκέφτεσαι τον πρώην σου

Είναι ακόμη νωρίς, ή απλά μπορεί να τον είχες αγαπήσει πολύ. Με το να τον σκέφτεσαι ακόμη, σημαίνει ότι στη νέα σου σχέση δε θα είσαι ειλικρινής. Δε θα είσαι 100% εκεί!

6. Σου είναι δύσκολο να πεις συγγνώμη ή να παραδεχτείς τα λάθη σου

Σε μία σχέση θα πρέπει να ζητάς συγγνώμη και να κάνεις πίσω αρκετές φορές. Αν δεν μπορείς να το κάνεις τότε δεν είσαι έτοιμος για αυτή.

7. Είσαι συναισθηματικά αποκλεισμένος 

Μπορεί να φταίει ο χωρισμός σου, ή η προηγούμενη σχέση σου, ή απλά η καθημερινότητά σου. Και έτσι, δεν είσαι συναισθηματικά διαθέσιμος! Δεν μπορείς να ανοιχτείς σε κάποιον καινούριο άνθρωπο και να δώσεις αυτό που ζητάει.

Δες επίσης: 8 λόγοι που αποδεικνύουν ότι οι σχέσεις κάνουν τελικά καλό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;