Φοιτητική ζωή: 6 τρόποι για να συνδυάσεις τη δουλειά με τη σχολή!
Με αυτούς τους τρόπους μπορείς να συνδυάσεις τη φοιτητική ζωή σου με μία δουλειά!

Το να ξεκινήσεις μία καινούρια δουλειά στη φοιτητική ζωή σου, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Και το χαρτζιλίκι σου θα βγάζεις και θα μάθεις πώς κινείται η αγορά εργασίας.

Οι περισσότεροι, όμως, σκέφτονται με ποιο τρόπο να τα συνδυάσουν αυτά τα δύο. Και, συνήθως, καταλήγουν να κάνουν το μόνο το ένα.

Ποιος, όμως, είναι ο σωστός τρόπος για να τα συνδυάσεις όλα;

1. Μερικής απασχόλησης δουλειά

Βρες μία δουλειά που θα είναι μερικής απασχόλησης. Κάποιες ώρες την ημέρα, ή μόνο τα σαββατοκύριακα. Το να δουλεύεις τα σαββατοκύριακα θα είναι ιδανικό για σένα. Θα μπορείς και τη σχολή σου να παρακολουθείς και να είσαι εντάξει στη νέα σου δουλειά.

2. Δουλειά από το σπίτι

Το να δουλεύεις από το σπίτι είναι κάτι πολύ βολικό, καθώς θα μπορείς να δουλεύεις τις ώρες που μπορείς και να ρυθμίζεις μόνος σου το πρόγραμμά σου. Οπότε, όταν έχεις σχολή ή κάποιο εργαστήριο στο πανεπιστήμιο, δουλεύεις λίγο παραπάνω την προηγούμενη μέρα.

3. Ευέλικτο ωράριο

Καλό θα ήταν η δουλειά που θα επιλέξεις να κάνεις στη φοιτητική ζωή σου, να έχει κυλιόμενο και ευέλικτο ωράριο. Να μπορείς να το ρυθμίζεις ανάλογα με το πρόγραμμά σου και τις ανάγκες σου στη σχολή.

4. Μπορεί να είναι μία είδους πρακτική

Μπορεί να σου προσφέρει η σχολή σου πρακτική εργασία. Οπότε, μπορείς να μετατρέψεις την πρακτική σου άσκηση σε κανονική δουλειά.Έτσι, και πάνω στο αντικείμενο που σπουδάζεις θα δουλέψεις και εμπειρία θα συγκεντρώσεις.

5. Φτιάξε σωστά το πρόγραμμά σου

Αν έχεις ένα σωστό προγραμματισμό και πλάνο στη φοιτητική ζωή σου, μπορείς να τα καταφέρεις όλα! Και δουλειά θα μπορείς να έχεις, και στις σπουδές σου θα μπορείς να είσαι καλός και να κάνεις πράγματα που θέλεις με τους φίλους σου. Όλα είναι θέμα σωστού προγραμματισμού.

6. Κάνε ιδιαίτερα 

Κάνε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά ή άλλους φοιτητές. Έτσι, θα μπορείς να ρυθμίσεις εσύ το πρόγραμμά σου μέσα στην εβδομάδα και οι απαιτήσεις δεν είναι τόσο μεγάλες. Επιπλέον, τα απογεύματα, συνήθως, δεν έχεις σχολή, οπότε τα μαθήματα σου μπορούν να μπουν την ώρα εκείνη.

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: Πώς να γεμίσεις τον ελεύθερο σου χρόνο στη σχολή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;