Δε φαντάζεσαι για πόσο καιρό κλείδωσε το iPad του πατέρα του ένα τρίχρονο παιδάκι!

Από neolaia.gr Team 10 Απριλίου 2019

Μετά από αυτό, δε νομίζω να αφήσεις ξανά μωρό μόνο του με τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχεις!

Έχεις ακούσει πολλές φορές που λένε να μην αφήνεις τις ηλεκτρονικές συσκευές σου με κάποιο μωρό. Και συνήθως ακούς, ότι δεν πρέπει να παίζουν με αυτά τα πράγματα, δε τους κάνει καλό, και άλλα τέτοια. Αλλά υπάρχει και ένας πιο σοβαρός λόγος που θα τον καταλάβεις αμέσως!

Ένας πατέρας, λοιπόν, άφησε τον τρίχρονο γιο τους με το iPad του! Αυτό που είδε όταν γύρισε, δεν έχει προηγούμενο.

Βλέπεις, ο μικρός στην προσπάθειά του να ξεκλειδώσει το iPad φαίνεται να πάτησε πολλές φορές λανθασμένο κωδικό και, έτσι, το κλείδωσε. Αλλά, δεν ήταν για κάποια, μόνο, δευτερόλεπτα.

Ο συντάκτης του «The New Yorker», Εβαν Όσνος ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την ειδοποίηση που αναγραφόταν στην συσκευή, αφότου ο τρίχρονος επιχείρησε επανειλημμένα να την ξεκλειδώσει. Το iPAD του, λοιπόν, θα μπορεί να λειτουργήσει ξανά σε 25 εκατομμύρια λεπτά!

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του έγραψε:

«Φαίνεται πως είναι fake news, αλλά είναι το iPad σήμερα, αφότου ο τρίχρονος γιος μου προσπάθησε (επανειλημμένα) να το ξεκλειδώσει. Καμιά ιδέα;»

Και για σένα που θέλεις να κάνεις τα μαθηματικά και να δεις για πόσο καιρό θα είναι κλειδωμένο το iPad, έχω να σου πω ότι θα είναι για χρόνια! Σε, περίπου, 48 χρόνια, ο χρήστης του θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά τη συσκευή αυτή.

Η Apple διαθέτει ένα σύστημα ασφαλείας, το οποίο αυξάνει τον χρόνο αναμονής ως την επόμενη προσπάθεια ξεκλειδώματος της συσκευής, για κάθε αποτυχημένη απόπειρα. Επίσης, σύμφωνα με την εταιρία υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου πιο νωρίς!

Οπότε αν σου τύχει, μην αγχωθείς!

Από τότε που έγινε γνωστή η είδηση έχει viral και έχει αναρτηθεί παντού!

Δες τη σχετική ανάρτηση του χρήστη.

Δες ακόμα: Η απίστευτη αντίδραση γυναίκας που καταλαβαίνει ότι ο Ben Stiller είναι στο μετρό!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486