Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Κριό - Ένα φεγγάρι εκρηκτικό και γεμάτο πάθος για ζωή
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά! Τι θα φέρει όμως για το ζώδιο του καθενός;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019 (Συνέχεια)

Καρκίνος

Τα γεγονότα των ημερών σας επηρεάζουν άμεσα. Η ζωή σας είναι σε αναβρασμό όμως ήδη από καιρό. Τώρα η ένταση γίνεται πιο δυνατή, και απαιτεί άμεσες λύσεις. Έρχονται αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Είτε θα σας δοθεί την ευκαιρία να κρίνετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, είτε θα σημάνει το τέλος, είτε έρχεται η αλλαγή στην μορφή μίας σχέσης. Είναι αρκετά δύσκολο να μείνετε αδρανείς, αφού ούτως η άλλως η Σελήνη κυβερνά το ζώδιό σας. Σημαντικές ανατροπές και εκπλήξεις, πρέπει να περιμένετε κατά την περίοδο που ακολουθεί, στις κοινωνικές σας σχέσεις κι ίσως αλλάξουν οι συνθήκες στην καριέρα σας. Μια κρίση θα συμβεί στη ζωή σας που θα σας αναγκάσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και μια ριζική αλλαγή στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές, είτε στους συνεταιρισμούς και τους ανταγωνιστές που φανερά σας αντιμάχονται. Με τις ανάγκες να είναι οξυμένες γύρω από το κοινωνικό σας προφίλ, τα συναισθήματα συχνά θολώνουν την κρίση και φέρνουν στο φως μία εικόνα άκρως έντονη και επιθετική. Προσοχή στις ισορροπίες λοιπόν. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα κλονιστούν και όσες δεν στηρίζονται σε υγιείς βάσεις ίσως να τελειώσουν οριστικά. Μην ανησυχείτε όμως, υπομονή, μην προσπαθήσετε να εναντιωθείτε στην αδικία, έστω κι αν θα προσπαθήσουν να σας φέρουν απρόβλεπτα προβλήματα. Με την γοητεία που θα σας διακρίνει, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και θα ενδιαφερθούν για πιο προσωπικές σχέσεις.

Περνάτε σε νέα εποχή, όπου ακόμη και με τις ευαισθησίες σας, θα είστε γενναίοι και τολμηροί!

Λέων

Τα φαινόμενα που ακολουθούν τη Νέα Σελήνη στον Κριό, η οποία σας ευνοεί ως προς το ζώδιο, προκαλούν παράλληλα δυσχέρεια στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, τις υποχρεώσεις και την εργασία σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις ευαισθησίες υγείας που μπορεί να προκληθούν από αμέλεια, ή κούραση ψυχολογική ή σωματική. Αισιοδοξείτε, όλα αλλάζουν και έχετε μία θετική επίδραση αυτή την περίοδο: στα ζώδια της φωτιάς, η παρουσία της Νέας Σελήνης και του Δία στον Τοξότη, είναι μία ευνοϊκή όψη προς το ζώδιό σας. Διευρύνετε τους ορίζοντες της αναζήτησης, είστε πιο εκδηλωτικοί και εκφραστικοί, σας προσδίδει αισιοδοξία, ούτως ώστε να ξεπεράσετε την δύσκολη καθημερινότητα. Παράλληλα, το ζώδιό σας σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Άρη, σας προδίδει γοητεία, κατακτήσεις και δημιουργικότητα. Στη δουλειά σας ή στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, οι δεσμεύσεις επιβάλλουν αυστηρό πλαίσιο. θα υπάρξει ένταση, αν υπάρξουν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας επιβληθούν, ίσως με κάποιους από αυτούς, πρέπει να κλείσετε κύκλους συνεργασίας. Πολλές ιδέες σας κινούν το ενδιαφέρον και να κάνετε ένα νέο και δυναμικό παρόν σε χώρους με γνώση ή φιλοσοφική διάσταση. Ωστόσο, η μαχητική διεκδίκηση ή ο ανταγωνισμός στον κοινωνικό περίγυρο, μπορεί να είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριφερθείτε σκληρά, άδικα ή με αλαζονεία στους υφισταμένους, τους ανωτέρους ή τους συναδέλφους σας.

Παρθένος

Στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων, εστιάζεται το ενδιαφέρον στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι αγαπημένοι σας, είτε είναι παιδιά, είτε το φλερτ σας, είτε κάποιοι πολύ καλοί φίλοι, θα είναι σε προτεραιότητα για σας αυτές τις μέρες. Πρέπει να καλλιεργηθεί η σχέση και να διευκρινιστούν τα πιθανά αδύναμα σημεία της, για να βελτιωθούν. Σίγουρα επιτάσσονται αλλαγές, αλλά για σας θα είναι εύκολα αντιληπτές και εποικοδομητικές. Μπορεί να αποφασίσετε ένα νέο χόμπι ή να σταματήσετε μία ασχολία που δεν σας ευχαριστεί πλέον. Η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας φέρνει πιο κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες σας. Ανατρέπει την ασφάλειά σας και με ένα απρόβλεπτο τρόπο αποδεσμεύεστε από τις φοβίες που μπορεί να υπάρχουν ως τώρα. Φυσικά, επειδή δεν σας αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές, ίσως αποδιοργανωθείτε προσωρινά. Θα είναι η ευκαιρία όμως να αντιληφθείτε πως όλα αλλάζουν στη ζωή. Προσοχή θα χρειαστεί στις ευαισθησίες υγείας που μπορεί να οξυνθούν από το άγχος και στις επενδύσεις. θα αναγκαστείτε από τα γεγονότα να αναθεωρήσετε τις απόψεις που είχατε μέχρι τώρα για αυτά που σας ανήκουν, τα δικά σας πράγματα, είτε αυτά αφορούν υλικά είτε πρόσωπα. Θα νιώσετε έντονη ανασφάλεια και φόβο μην χάσετε κάτι δικό σας. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για επενδύσεις συναισθηματικές ή υλικές.

Μην κάνετε παρορμητικά επενδύσεις, ούτε υλικά, ούτε σε μία σχέση, αν και σας διακατέχει το πάθος, γιατί μπορεί να μην σας ωφελήσουν τελικά. Ίσως μάλιστα ένα νέο πάθος σας ωθήσει να διαλύσετε την υπάρχουσα σχέση σας και να φέρετε αδυναμίες στο φως.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;