Εκλογές 2019: Μάθε που ψηφίζεις με ένα μόνο «κλικ»!

Από neolaia.gr Team 8 Απριλίου 2019

Τώρα μπορείς να μάθεις σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζεις στις Εκλογές 2019!

Οι Εκλογές 2019 πλησιάζουν και εσύ θέλεις να δεις που μπορείς να ψηφίσεις! Φέτος, λοιπόν, βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών στην οποία οι ψηφοφόροι μπορούν να μάθουν σε ποια εκλογικά κέντρα θα ψηφίσουν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 και στις Ευρωεκλογές 2019.

Οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές 2019 θα στηθούν στις 26 Μαΐου 2019. Μάλιστα, τότε θα γίνει η ανάδειξη νέων περιφερειαρχών, δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, αλλά και για τους αντιπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Για αυτό είναι καλό να μάθεις από τώρα που μπορείς να ψηφίζεις!

Και η εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε αυτό! Η εφαρμογή, μάλιστα,έχει ήδη ενημερωθεί με τα τελευταία στοιχεία των ψηφοφόρων για να μπορείς άμεσα να δεις που ψηφίζεις στις φετινές εκλογές.

Η διαδικασία θα παραμείνει ίδια όπως και πριν. Μάλιστα, είναι αρκετά απλή!

Απλά θα καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και μητρός και ημερομηνία γέννησης στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια, με την επιλογή αναζήτηση θα σου εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σου που μπορείς να ψηφίσεις.

Μπες στην εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών για τις Εκλογές 2019 για να δεις που ψηφίζεις εδώ!

Δες ακόμα: Εκλογές 2019: Ποιοι δικαιούνται ειδική εκλογική άδεια;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486