Το πέμπτο single του ολοκληρωμένου της άλμπουμ «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?» κυκλοφόρησε στο youtube με ακόμα ένα ιδιαίτερο βίντεο κλιπ

Το βίντεο κλιπ για το πέμπτο της single, «bad guy», ανέβηκε στο youtube 8 μέρες πριν και, όπως ήταν αναμενόμενο, βρίσκεται ήδη πολύ ψηλά στα Trends.

Το παγκόσμιο φαινόμενο της ηλεκτρονικής pop, Billie Eilish, κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ, «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?» από τις δισκογραφικές Interscope Records και Darkroom, περιλαμβάνοντας το «bury a friend», το «you should see me in a crown», το “When The Party’s Over” και το «wish you were gay» μαζί με 10 ακυκλοφόρητα ακόμα κομμάτια.

Τη σκηνοθεσία του νέου της βίντεο κλιπ ανέλαβε ο έμπειρος μουσικός παραγωγός, Dave Meyers, ενώ το «bad guy» αποτελεί το πέμπτο στη σειρά single του άλμπουμ της νεαρής ερμηνεύτριας που, όπως κάθε άλλη φορά, έχει ιδιαίτερα υποβλητική αισθητική, με την ίδια να εμφανίζεται μέσα από ένα κίτρινο χαρτόνι και να τραγουδάει με ματωμένη μύτη.

Το «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?» αποτελείται από 14 μελαγχολικά pop κομμάτια, στα οποία η ίδια η Eilish αφηγείται πρώιμες εμπειρίες της ζωής της, ενώ ο τίτλος του άλμπουμ απευθύνει, τόσο στον εαυτό της, όσο και σε εμάς, το επίμαχο ερώτημα για τη σουρεαλιστική φύση των ονείρων.

Όπως επεσήμανε η ίδια μάλιστα: «Κανείς δεν ξέρει τι στο καλό είναι τα όνειρα, φίλε» {…} «Δεν μπορείς να μου δώσεις μια αρκετά καλή απάντηση ως προς το τι είναι τα όνειρα. Κανείς δεν μπορεί. Όμως τα όνειρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Πραγματικά με απασχολούσαν πάντα. Είναι όλα στη μουσική.»

Μιλώντας για τη μουσική της διαδρομή, η Billie Eilish αναφέρθηκε στη νέα της συνεργασία με το μεγαλύτερο αδερφό της και παραγωγό, Finneas O’Connell, με τον οποίο δημιούργησαν το «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?», επιστρέφοντας στο δωμάτιο του Finneas και κάνοντας “ανασκαφές” στις αναμνήσεις του παιδικού τους παρελθόντος.

Η ίδια μίλησε για τη συνεργασία τους ως εξής: «Έπρεπε να δημιουργήσουμε αυτό το άλμπουμ με το δικό μας τρόπο. Συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που είχα τον αδελφό μου σε αυτό. Εάν δεν τον είχα, δε θα είχα καταλάβει τι στο διάολο έκανα χωρίς κάποιον άλλον μαζί μου εκεί!»

Και συνεχίζει, λέγοντας: «Θέλω ο κόσμος να ακούει. Θέλω να ακούγεται και να νιώθει ότι ακούγεται. Τίποτα σε αυτό το άλμπουμ δεν ακούγεται το ίδιο, όμως όλα ταιριάζουν στο σύνολο. Η ζωή άλλαξε πολύ από τότε που ξεκίνησα να δημιουργώ μουσική. Ένα πράγμα που δεν έχει αλλάξει στη μουσική είναι ότι ακόμα κάνω τα δικά μου.»

Δες εδώ το βίντεο κλιπ του “bad guy”:

Δες ακόμα: Billie Eilish: Το νέο της άλμπουμ μας έχει ήδη τραβήξει την προσοχή – «When We All Fall Asleep, Where Do We Go»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;