8 προβλήματα στο ξεκίνημα μιας σχέσης που μπορεί να χειροτερέψουν!
Σίγουρα τα προβλήματα αυτά στη σχέση σου, δε θα καλυτερεύσουν από μόνα τους!

Σε μία σχέση υπάρχουν κάποια προβλήματα από την αρχή. Συνήθως, τα παραβλέπουμε γιατί είμαστε σε μία κατάσταση ευφορίας και νομίζουμε ότι όλα είναι τέλεια.

Αλλά, άμα, εντοπίσεις αυτά τα προβλήματα στην αρχή της καινούριας σου σχέσης, θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να τα φτιάξεις. Αλλιώς, θα χειροτερέψουν με το πέρασμα του καιρού!

1. Να μην υπάρχει σεξουαλική χημεία

Το σεξ είναι ένα βασικό κομμάτι σε μία σχέση. Οπότε, αν δεν υπάρχει χημεία από την αρχή στη σχέση σου, δύσκολα θα τη βρεις μετά. Εκτός, αν και οι δύο σας απελευθερωθείτε καθώς γνωριζόσαστε καλύτερα!

2. Το να μην έχετε τίποτα κοινό

Όσο και να λέμε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, πρέπει να έχετε κάτι κοινό! Κάτι που να σας ενώνει! Αλλιώς, δε θα κάνετε σχεδόν τίποτα μαζί.

3. Αν θέλεις να τα ελέγχεις όλα και απαιτείς ακόμα περισσότερα

Αυτό πρέπει να το ελέγξεις από την αρχή της σχέσης σου. Πρέπει να βάλεις όρια στον εαυτό σου, αλλιώς θα γίνει φορτικός στη σχέση σου.

4. Θέματα από το παρελθόν σου

Αν ακόμη είσαι κολλημένη στην προηγούμενη σχέση σου, ή έχεις διάφορα προβλήματα με το παρελθόν σου, θα πρέπει να τα αφήσεις πίσω για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.

5. Αν δεν μπορείτε να επικοινωνείτε

Η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα μίας σχέσης. Πρέπει από την αρχή να υπάρχει και να χτίζεται με το πέρασμα του χρόνου.

6. Να σε έχει απατήσει

Αν αυτό συμβεί στην αρχή της σχέσης, φαντάσου τι θα γίνει στη συνέχεια. Οπότε, καλύτερα η σχέση να σταματήσει πριν ακόμη ξεκινήσει.

7. Θέματα εμπιστοσύνης

Θα πρέπει η εμπιστοσύνη ανάμεσα σας να χτιστεί και να είναι αμοιβαία. Αν κάποιος ζηλεύει, θα συνεχίσει να ζηλεύει μέχρι να τελειώσει η σχέση.

8. Δεν μπορείτε να λύσετε τις διαφωνίες σας

Θα γίνεται χειρότερο όσο περνάει ο καιρός και γνωριστείτε καλύτερα! Οπότε, από την αρχή προσπαθήστε να βρείτε κοινά σημεία και πατήματα, ώστε να λύνεται τα διάφορα προβλήματα!

Δες ακόμα: 6 λόγοι που το να είσαι single είναι απόλυτα υπέροχο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0 
 0