Ελένη Τοπαλούδη: Έρευνες της αστυνομίας σε σπίτια για τον βιασμό της ένα χρόνο πριν!
Οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη!

Οι έρευνες για την υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη συνεχίζονται. Εφόδους σε τρία σπίτια έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ερευνούν το αποτρόπαιο έγκλημα στη Ρόδο.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της άτυχης φοιτήτριας, πραγματοποίησαν χθες κατ’ οίκον έρευνες στα σπίτια όπου διαμένουν ένας 19χρονος κάτοικος Αρχαγγέλου, καθώς και ένας 22χρονος και ένας 23χρονος, κάτοικοι Μασάρων. Οι έρευνες έγιναν μετά από εισαγγελική απόφαση.

Ο στόχος των ερευνών αυτών, ήταν να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ενδείξεις για συμμετοχή τους στο βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Για τον βιασμό που είχε γίνει ένα χρόνο περίπου πριν τη δολοφονία της. Αλλά, αν συμμετείχαν και στον εκβιασμό της στη συνέχεια.

Κατά τις έρευνες, οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους συσκευές κινητών τηλεφώνων αλλά και υπολογιστές, οι οποίοι μπορεί να δώσουν στοιχεία για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη. Πιστεύεται, επίσης, ότι τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, θα βοηθήσουν στη λύση της ιστορίας αυτής.

Όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί και εργαστηριακά αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο, που έχει καταγγελθεί ότι μαγνητοσκόπησε ο 19χρονος Αλβανός κατά τη διάρκεια της συνευρέσεως φίλου του με την Ελένη Τοπαλούδη.

Στο σπίτι του πρώτου, πληροφορίες λένε ότι η μητέρα του παρέδωσε στους αστυνομικούς όλα τα κινητά τηλέφωνα, ακόμη και δύο παλαιότερες συσκευές που ήταν σπασμένες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και οι τρεις, αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί.

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Οι πρώτες δηλώσεις του 21χρονου στις κάμερες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;