Eurovision 2019: Σε ποια θέση θέλουν τα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρο;
Τα πρώτα στοιχήματα για την Eurovision 2019 είναι εδώ! Δες σε ποιες θέσεις είναι Ελλάδα και Κύπρος!

Όπως είναι γνωστό η Ελλάδα και η Κύπρος θα διαγωνιστούν την Τρίτη 14 Μαϊου στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019 με στόχο την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό. Και, όπως, όλα δείχνουν είναι φαβορί για να περάσουν στην μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού!

Οι προβλέψεις και τα στοιχήματα για τον μεγάλο νικητή της Eurovision 2019 έχουν ήδη ξεκινήσει. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, μπορούμε να δούμε τις πρώτες προτιμήσεις και εκτιμήσεις των εταιρειών στοιχημάτων!

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και η Κατερίνα Ντούσκα με το “Better Love” βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης των στοιχημάτων, ενώ στην 7η θέση βρίσκεται η Κύπρος και η Τάμτα με το “Replay”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα πέρυσι, μέχρι και την εμφάνισή της στις πρόβες του μουσικού διαγωνισμού, ήταν 21η στα στοιχήματα! Οπότε και φέτος μπορούμε να δούμε και τις δύο χώρες να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση!

Ως το απόλυτο φαβορί της Eurovision 2019, πλασάρεται η Ολλανδία και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη Ρωσία. Τρίτη μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι η Ελβετία.

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Σε ποια θέση θα εμφανιστούν η Κύπρος και η Ελλάδα στον ημιτελικό;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;