Πανελλήνιες 2019: Σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων!
Σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για τις Πανελλήνιες 2019!

Οι Πανελλήνιες 2019 έχουν μπει στην τελική ευθεία. Και μετά την ανακοίνωση του προγράμματος, ήρθε η ώρα να λήξει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι, μαθητές και απόφοιτοι, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες 2019 των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους σχετική Αίτηση- Δήλωση.

Η προθεσμία υποβολής της Αίτησης- Δήλωσης είχε πάρει παράταση έως και σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου 2019. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν υποβάλει την Αίτησή τους, μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των αντίστοιχων ημερήσιων ή εσπερινών Λυκείων.

Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Οι Πανελλήνιες 2019 ξεκινούν στις 6 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια και στις 7 Ιουνίου, για τα Γενικά Λύκεια. Το πρώτο μάθημα στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι μαθητές θα είναι η Νεοελληνική γλώσσα.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης θα είναι στις 08:30 π.μ. και θα είναι κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ.

Δες ακόμα: Πανελλήνιες 2019: Παράταση για την υποβολή των Αιτήσεων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;