Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του
Πάρε μέρος εδώ!

Συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος του άρθρου και μπες στον διαγωνισμό για να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του “Pet Sematary” στο Odeon Starcity. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στη 13.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή μέσω email.

*Η πρόσκληση αφορά αποκλειστικά την πρεμιέρα της ταινίας.

Νεκρωταφίο Ζώων
Pet Sematary

4 Απριλίου στους κινηματογράφους από την ODEON

Το πιο ανατριχιαστικό μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ έρχεται στη μεγάλη οθόνη μέσα από μια συναρπαστική ταινία τρόμου με υποβλητική ατμόσφαιρα και καθηλωτικές ερμηνείες

Λίγα λόγια για την ταινία

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο Ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ (Τζέισον Κλάρκ), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο τους σπίτι. Όταν μια τραγωδία χτυπά την οικογένειά του, ο Λούις θα στραφεί στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), προκαλώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που θα απελευθερώσει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

Μάθε περισσότερα για την ταινία εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;