Δώρο Πάσχα 2019: Είσαι άνεργος; Μάθε ΑΚΡΙΒΩΣ τι δικαιούσαι!

Από neolaia.gr Team 2 Απριλίου 2019

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Δώρο Πάσχα 2019!

Εκτός από τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα και οι επιδοτούμενοι άνεργοι του ΟΑΕΔ δικαιούνται το Δώρο Πάσχα 2019, το οποίο θα τους χορηγηθεί πολύ άμεσα από τον Οργανισμό.

Αν είσαι άνεργος λοιπόν συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις και τι δικαιούσαι αλλά και πότε θα λάβεις το ποσό του δώρου.

Πότε καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα

Το Δώρο Πάσχα καταβάλλεται την Μεγάλη Τετάρτη, εννοείται βέβαια ότι ο εργοδότης μπορεί να καταβάλλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία. Για Το Δώρο Πάσχα παρακρατούνται εισφορές υπέρ του ΙΚΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών. Το δώρο Πάσχα σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας ωστόσο, ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει το Δώρο Πάσχα 2019 περίπου στις 18 Απριλίου. Ωστόσο θα προηγηθεί σχετική επίσημη ενημέρωση.

Δώρο Πάσχα 2019 – Τι δικαιούνται οι άνεργοι

Για τους άνεργους το Δώρο Πάσχα 2019 ΟΑΕΔ, είναι ίσο με το μισό του μηνιαίου ποσού του επιδόματος ανεργίας ενώ χορηγείται ολόκληρο μόνο όταν οι επιδοτούμενοι εφόσον έχουν επιδοτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου.

Αν οι επιδοτούμενοι έχουν συμπληρώσει μικρότερη διάρκεια επιδότησης, δικαιούνται ενίσχυση ίση με τρία ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης Για τους άνεργους του ΟΑΕΔ το Δώρο Πάσχα είναι ίσο με το μισό του μηνιαίου ποσού του επιδόματος ανεργίας ενώ χορηγείται ολόκληρο μόνο όταν οι επιδοτούμενοι εφόσον έχουν επιδοτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου.

Συγκεκριμένα το δώρο Πάσχα του ΟΑΕΔ είναι ίσο με το μισό του μηνιαίου ποσού του επιδόματος ανεργίας και συνολικά 12,5 ημερήσια επιδόματα εφόσον έχουν επιδοτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου. Αν οι επιδοτούμενοι έχουν συμπληρώσει μικρότερη διάρκεια επιδότησης, δικαιούνται ενίσχυση ίση με τρία ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.

Δείτε επίσης: Δώρο Πάσχα 2019: Μάθε το ποσό που θα πάρεις με ένα «κλικ»!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486