Πρωταπριλιά: 15 επικές φάρσες για να πάρεις και εσύ ιδέες!

Από neolaia.gr Team 1 Απριλίου 2019

Η Πρωταπριλιά είναι εδώ και αυτές οι φάρσες θα σε κάνουν να γελάσεις με τη ψυχή σου!

Η Πρωταπριλιά έφτασε και εσύ θέλεις να περάσεις μία μέρα που να μπορείς να κάνεις επικές φάρσες και να γελάσεις με την ψυχή σου. Τώρα που έμαθες από που έχει τις ρίζες του το έθιμο αυτό, θα πρέπει να ξέρεις ότι φάρσες δεν κάνουμε μόνο εμείς μεταξύ μας.

Κάνουν και διάφορα πρακτορεία ειδήσεων, ινστιτούτα και ιστοσελίδες. Οπότε σου έχω συγκεντρώσει τις καλύτερες φάρσες που έχουν γίνει ανά τον κόσμο. Και στη δεύτερη σελίδα τις επικές φάρσες που μπορείς να κάνεις εσύ σήμερα στους φίλους και τους γνωστούς σου.

Οι καλύτερες φάρσες ανά τον κόσμο:

1. Το 1957 ο παρουσιαστής ειδήσεων του BBC Ρίτσαρντ Ντίμπλεμπι παρουσιάζει οπτικοποιημένο ρεπορτάζ για την ανοιξιάτική συγκομιδή σπαγγέτι στην Ιταλία και γίνεται πιστευτός.

Το ρεπορτάζ έδειχνε βρασμένα μακαρόνια κρεμασμένα σε δέντρα και ανθρώπους να τα μαζεύουν.

2. Το 1940 το Ινστιτούτο Franklin ενημέρωσε το κοινό ότι την επόμενη μέρα θα έρχονταν το τέλος του κόσμου. Όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε πανικός. Και, μάλλον, μία κακόγουστη φάρσα!

3. Tο 1955 το ελληνικό υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε πως βρήκε τον τάφο του Σωκράτη, μαζί με το κώνειο, στην Ακρόπολη.

4. Το 1962 στη Σουηδία οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν ότι μπορούσαν να βλέπουν τηλεόραση έγχρωμα, απλώς τοποθετώντας ένα κομμάτι καλσόν μπροστά στην οθόνη. Σκέψου τι θα είχε γίνει τότε! Όχι, απλά φαντάσου το.

5. Το 1992 ένας μίμος υποδυόμενος τον 79χρονο Ρίτσαρντ Νίξον είπε σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ότι ο 79χρονος τότε Νίξον θα είναι υποψήφιος για την προεδρία την ΗΠΑ.

6. Το pornhub πήρε και αυτό μέρος στου εορτασμούς της Πρωταπριλιάς. Όσοι το επισκέφτηκαν δουν καυτές σκηνές σεξ, αντίκρισαν καλαμπόκια, πολλά καλαμπόκια!