4 μεγάλες αλήθειες που αφορούν κάθε μακροχρόνια σχέση

Από neolaia.gr Team 31 Μαρτίου 2019

Έτσι δεν είναι;

Οι μακροχρόνιες σχέσεις  ανάμεσα σε ανθρώπους, οι οποίοι είναι μεν διαφορετικοί, αλλά δε ερωτευμένοι, δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Και παρότι μπορεί ο καθένας να ορίσει με το δικό του τρόπο τον έρωτα, αλλά και την «τέλεια» μακροχρόνια σχέση, υπάρχουν κάποιες στάνταρ αλήθειες, οι οποίες επιβεβαιώνονται στην πλειονότητα των περιπτώσεων και αφορούν όλες τις ερωτικές σχέσεις που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές; 

1.  Δεν είναι εφικτό να ταιριάζετε σε όλα επομένως δεν γίνεται να κάνετε και τα πάντα μαζί. Ο ένας πρέπει να σέβεται το χώρο και τη διαφορετικότητα του άλλου.

2. Ο έρωτας μετά από κάποιο χρονικό διάστημα καταλαγιάζει και είναι λογικό να συμβαίνει έτσι, όμως μετατρέπεται σε τρυφερότητα και συντροφικό ενδιαφέρον.

3. Η επιθυμία για σεξ δεν θα είναι πάντα ίδια, όμως το κατά πόσο θα διατηρηθεί το ερωτικό ενδιαφέρον και η επικοινωνία είναι στο χέρι σας.

4. Μετά από τόσον καιρό μαζί, μπορεί και να βαριέστε ώρες ώρες και είναι αναμενόμενο, γιατί περνάτε σχεδόν τη μισή μέρα (ή όλη) ο ένας με τον άλλον. Τρόποι, ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί για να ανανεώσετε λίγο την κατάσταση και να μην ρουτινιάζετε.

Οι 6 καλύτεροι τρόποι για να ανανεώσεις τη σχέση σου!

Δες ακόμα: Αυτές οι 5 συμπεριφορές καταστρέφουν τη σχέση σας!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486