5 τρόποι για να δημιουργήσεις μια πετυχημένη ερωτική σχέση

Από neolaia.gr Team 30 Μαρτίου 2019

Τρόποι υπάρχουν, αρκεί να είσαι πρόθυμος να τους λάβεις υπόψιν σου!

Το να μπορείς να πορεύεσαι με κάποιον στο πλευρό σου και η σχέση σας να έχει επιτυχία, δεν είναι και το πιο εύκολο, γιατί εννοείται πως οι σχέσεις θέλουν δουλειά, επιμονή και υπομονή και από τις δυο πλευρές.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι τους οποίους μπορείς να ακολουθήσεις, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα εύφορο περιβάλλον για τη σχέση, όπου κι οι δυο θα ωριμάζετε και θα γίνεστε όλο και πιο ευτυχείς.

Ποιοι είναι οι τρόποι;

1. Θα χρειαστεί να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να στραφείς μέσα σου, προκειμένου να μπορέσεις αργότερα να δείξεις στον άλλον ποιος είσαι και τι ζητάς από μια σχέση.

2. Είναι καλό συχνά να διαχωρίζεις μεταξύ συναισθήματος και λογικής, διότι κάποια πράγματα χρειάζονται διαφορετική προσέγγιση. Δεν είναι λίγες οι φορές που αντιδράς υπερβολικά, γιατί παρακινείσαι από έντονα συναισθήματα ζήλιας ή εγωισμού.

3. Μάθε να μη σε φοβίζει το ότι ο άλλος είναι διαφορετικός χαρακτήρας από σένα και αντιδρά αλλιώς σε διάφορες καταστάσεις. Οι διαφορές σας είναι που θα κάνουν τη σχέση πιο ιδιαίτερη και θα σας φέρουν κοντά. Όχι πάντα, όμως!

4. To να δίνεις χρόνο στον άλλον, αλλά και στον εαυτό σου, όταν προκύπτουν «κρίσεις» στη σχέση σας, είναι μια καλή λύση. Μη το φοβάσαι, γιατί καμιά φορά η απόσταση χρειάζεται, έτσι ώστε να σκεφτείτε κάποια πράγματα.

5. Μην ξεχνάς πως σε μια σχέση υπάρχει το «εμείς» και όχι μόνο το «εγώ». Δε θα παραμελείς τα δικά σου θέλω, αλλά ούτε θα τα βάζεις πάντα πάνω από του άλλου.

Δες ακόμα: Αυτή είναι η κατάλληλη διαφορά ηλικίας για μία δυνατή σχέση!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486