6 συνήθειες που θα βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητά σου

Από neolaia.gr Team 30 Μαρτίου 2019

Κάποιες αλλαγές χρειάζονται!

Υπάρχουν κάποιες απλές συνήθειες, τις οποίες μπορούμε άνετα να υιοθετήσουμε και, συχνά, είναι μπροστά μας, αλλά δεν τις βλέπουμε ή τις αγνοούμε.

Αν, λοιπόν, θες να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου και να δεις αισθητές αλλαγές στη διάθεση και τον τρόπο σκέψης σου, τότε ρίξε μια ματιά στους παρακάτω τρόπους και θα διαπιστώσεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να κάνουμε μικρές, αλλά καθοριστικές αλλαγές.

Ιδού, κάποιες από αυτές:

1. Ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν πραγματικά και έχουν θετική επίδραση στη διάθεση και την ψυχολογία σου.

Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και δεν αξίζει να τον επενδύεις σε πρόσωπα και καταστάσεις που σε αφήνουν με ένα μεγάλο «κενό» στο στομάχι.

2. Κάνε διαλογισμό.

Έστω για λίγη ώρα κάθε μέρα και θα δεις πόσο απελευθερωτικά θα λειτουργήσει και για το μυαλό και για το σώμα σου. Σου αξίζει να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινή πίεση και να εστιάσεις στις ανάσες και την εσωτερική σου ηρεμία.

3. Κλείσε το facebook και το instagram και βγες μια βόλτα.

Ο καθαρός αέρας θα σε βοηθήσει σίγουρα να αλλάξεις διάθεση, σε αντίθεση με το αχρείαστο σκρολάρισμα στα social media που συχνά μας κάνει να χαζεύουμε, χωρίς λόγο και αιτία, την οθόνη του κινητού μας.

4. Διάβασε κάποιο από τα βιβλία που έχεις πει εδώ και καιρό ότι θες να ξεκινήσεις.

Το διάβασμα μας εμπνέει και απελευθερώνει τη φαντασία μας, με ένα μοναδικό τρόπο.

5. Κάνε μικρές αλλαγές στο χώρο σου.

Είτε αυτό σημαίνει να φροντίζεις τα λουλούδια σου που μαραίνονται, είτε να αλλάξεις τη διαρρύθμιση του σαλονιού ή να βάψεις τον τοίχο του δωματίου σου. Φώναξε φίλους και κάντε κάποιες αλλαγές παρέα!

6. Βάλε στη ζωή σου ανθρώπους που σε εμπνέουν να γίνεσαι όλο και καλύτερος.

Η συναναστροφή με θετικούς ανθρώπους που πιστεύουν σε εμάς είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία και την καθημερινότητά μας. Τέτοια άτομα θα σε εμπνεύσουν και θα σε κάνουν να δεις πράγματα που δεν είχες σκεφτεί νωρίτερα.

Δες ακόμα: 5 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξυπνήσεις και ΔΕΝ είναι ο καφές!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486