Master Chef 2019: Η διαφορετική δοκιμασία για τον ημιτελικό του Silver Award!
Η πρώτη δοκιμασία του ημιτελικού του Silver Award στο Master Chef 2019 ήταν κάπως διαφορετική και απαιτητική!

Η εβδομάδα του Silver Award στο Master Chef 2019 έφερε παλιούς και νέους παίκτες μαζί! Τους έκανε να συνεργαστούν και να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον στη κουζίνα. Η τέταρτη μέρα, όμως, τους… έφερε ακόμα πιο κοντά.

Η παραγωγή είχε ετοιμάσει μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη για τους διαγωνιζόμενους που δεν έχουν αποχωρίσει ακόμα από το Silver Award!

Τα τέσσερα ζευγάρια που πέρασαν στον ημιτελικό ήταν οι Τιμολέων Διαμαντής και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Αργύρης Αγλαμίσης και Χρήστος Μπάρκας, Σελίμ Σελτζούκ και Μανώλης Σαρρής και Κωνσταντίνος Συμεωνίδης με την Ιωάννα Μπουρλόκα! Όλοι τους, όμως, έμειναν άφωνοι μόλις είδαν την έκπληξη.

Για τη δοκιμασία που θα έκρινε ποιο ζευγάρια θα κέρδιζε τον εξτρά χρόνο για τη δεύτερη δοκιμασία της τέταρτης μέρα του Silver Award, θα έπρεπε να φορέσουν μία διπλή ποδιά!

Κάτω από τους πάγκους τους, λοιπόν, υπήρχε μια ποδιά του Master Chef 2019, η οποία ήταν διπλή. Κι όταν λέμε διπλή εννοούμε από αυτές που ενώνονται στη μέση και ο κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο το ένα του χέρι για να μαγειρέψει.

Η δυσκολία για τη δοκιμασία αυτή έφτασε σε άλλο επίπεδο! Οι παίκτες έπρεπε να δείξουν πόσο καλά γνωρίστηκαν την εβδομάδα αυτή! Πόσο καλά συνεργάζονται, αλλά και πόσο εμπιστοσύνη έχουν στον συνεργάτη τους.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δουλειά, δουλειά αλλά και το παιχνίδι, παιχνίδι! #MasterChefGR #StarChannelTv @starchanneltv @ioannidispanos @scontizas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Αυτά τα ζευγάρια πέρασαν στον τελικό του Silver Award!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;