Master Chef 2019: Αυτά τα ζευγάρια πέρασαν στον τελικό του Silver Award!
Η εβδομάδα του Silver Award στο Master Chef 2019 πλησιάζει στο τέλος της. Αυτά είναι τα ζευγάρια του τελικού!

Η εβδομάδα του Silver Award στο Master Chef 2019 φτάνει σιγά- σιγά στο τέλος της. Δύο ζευγάρια έχουν περάσει στον τελικά και τα υπόλοιπα εφτά που αποκλείστηκαν όλη την εβδομάδα θα διεκδικήσουν αύριο το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό!

Όσον αφορά το χθεσινό επεισόδιο του ημιτελικού, τέσσερα ζευγάρια μαγείρεψαν για να περάσουν στον τελικό του Silver Award στο Master Chef 2019! Και τα ζευγάρια, παλιών και νέων παικτών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα καταφέρουν.

Η τέταρτη μέρα του Silver Award απαιτούσε από τα ζευγάρια του ημιτελικού να δείξουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρος της δοκιμασίας. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή για τη μεγάλη μαγειρική μάχη!

Στο πρώτο μέρος του ημιτελικού, το κάθε ένα ζευγάρι από τα τέσσερα, έπρεπε να συνεργαστεί άψογα και να ετοιμάσει μια πίτσα. Μάλιστα, στη δοκιμασία έπρεπε να φορέσουν μία διπλή ποδιά, κάτι που τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη!

Οι μεγάλοι νικητές σε αυτό το πρώτο μέρος ήταν το ζευγάρι που αποτελεί ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης και η Ιωάννα Μπουρλόκα. Κι έτσι το ζευγάρι αυτό εξασφάλισε άλλα 10 λεπτά στην επόμενη δοκιμασία.

Στη δεύτερη φάση, τα τέσσερα ζευγάρια έπρεπε να φτιάξουν φρέσκα ζυμαρικά για τρία πιάτα. Τα δύο έπρεπε να είναι γεμιστά! Μάλιστα, με διαφορετική γέμιση και σάλτσα το καθένα. Και το τρίτο θα ήταν κάτι άλλο. Η επιλογή θα ήταν δική τους, αρκεί να μην ήταν γεμιστό.

Στον τελικό του Silver Award για το Master Chef 2019, τελικά, πέρασαν οι Σελίμ ΣελτζούκΜανώλης Σαρρής και Αργύρης ΑγλαμίσηςΧρήστος Μπάρκας!

Τα ζευγάρια που αποκλείστηκαν θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για να εξασφαλίσουν το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο του τελικού του Silver Award. Δηλαδή, θα έχουν μία τελευταία προσπάθεια για να διεκδικήσουν πάλι τα 10.000 ευρώ!

Τα δύο ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό:

Σελίμ Σελτζούκ- Μανώλης Σαρρής
Αργύρης Αγλαμίσης- Χρήστος Μπάρκας

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Άλκηστις Αλεξάκη: Η παίκτρια του Master Chef απαντάει στα σχόλια του twitter!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
66'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;