Τελικά ο “ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ”, όντως έχει πολύ πλάκα!
To neolaia.gr και η εφαρμογή Nup βγαίνουν στους δρόμους μαζί με μια ομάδα ανώνυμων φοιτητών και μιλάνε για όλα με influencers του Instagram ή του Youtube

Περισσότεροι από 190.000 followers στο Instagram! Χιλιάδες δημοσιεύσεις με δεκάδες χιλιάδες σχόλια και likes η καθεμία! Ναι, σίγουρα έχεις μπει στη σελίδα “Πλάκα Έχει” και εσύ! Πιθανότατα να γελάς με τις ατάκες κάθε μέρα! Αν όχι, σίγουρα κάποια στιγμή κάποιος φίλος σου σε έκανε tag σε κάποια από αυτές και ταυτίστηκες! Εμείς μιλήσαμε με τον mr Plaka Exei, τον άνθρωπο πίσω από τη σελίδα που έχει ως στόχο να προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο σε όλους μας καθημερινά!

Θα περίμενες ότι μία τέτοια σελίδα που ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της σε όλα τα social media και απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο κοινό θα είχε από πίσω της μία ομάδα ατόμων που τη διαχειρίζεται. Και όμως! Ο mr Plaka Exei είναι ένας και διαχειρίζεται τη συγκεκριμένη σελίδα μόνος του ενώ προσπαθεί να απαντάει σε όλα τα μηνύματα που δέχεται!

Καθίσαμε να πιούμε καφέ και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ο τύπος έχει χιούμορ! Είναι αυτή η περίπτωση που θα κάτσεις μαζί του στο τραπέζι και θα σε κάνει να γελάσεις πετώντας τη μία ατάκα μετά την άλλη! Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε η σελίδα! “Πάντα μου άρεσε να κάνω πλάκα στην παρέα! Πάντοτε όταν βγαίνω με φίλους ή είμαι σε μία παρέα θέλω να κάνω τους γύρω μου να γελάνε! Κάπως έτσι λοιπόν, το 2014 αν δεν κάνω λάθος, ξεκίνησα τη σελίδα με σκοπό να μοιράζομαι τις ατάκες που σκεφτόμουν ή διάβαζα καθημερινά με περισσότερο κόσμο”.

Το “Πλάκα έχει” πλέον έχει ξεπεράσει τους 190.000 followers και συνεχίζει να ανεβαίνει καθημερινά. Αυτό σίγουρα οφείλεται στο περιεχόμενό του. Όπως μας είπε και ο ίδιος “Ανανεώνω το περιεχόμενο συνέχεια μέσα στη μέρα με ατάκες που αφορούν τον καθένα μας και μπορούν να ταυτιστούν με την καθημερινότητά μας! Εκεί πιστεύω ότι κρύβεται η επιτυχία του όλου εγχειρήματος”.

Πράγματι, αν ακολουθείς τον λογαριασμό θα δεις ότι οι ατάκες που ανεβαίνουν πιάνουν όλα τα θέματα της καθημερινότητας μας ενώ κάθε φωτογραφία γεμίζει με χιλιάδες σχόλια ανθρώπων που κάνουν tag τους φίλους τους και συζητάνε για το πόσο ταυτίζονται με αυτό που γράφει! “Αυτό πραγματικά το λατρεύω! Όταν βλέπω όλο και περισσότερους να ταυτίζονται με τις ατάκες του “Πλάκα Έχει” και να τις μοιράζονται με τους φίλους τους, είναι το αγαπημένο μου κομμάτι! Εκεί είναι η στιγμή που δε βλέπεις followers κι αριθμούς, αλλά ανθρώπους που δημιουργούν μικρές παρέες. Η προσπάθεια όλων μας να διακωμωδίσουμε την καθημερινότητα πιστεύω ότι είναι τεράστια ανάγκη που μας βοηθάει να βγούμε από τη ρουτίνα μας και να μοιραστούμε έμμεσα τα προβλήματά μας με τους γύρω μας”

Τις ατάκες σίγουρα δεν τις σκέφτεται όλες μόνος του! Δεν είναι και δυνατόν άλλωστε αν και στην αρχή το έκανε. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που σκέφτεται, βλέπει, ακούει ή μοιράζεται μαζί του το κοινό (καθένας που του στέλνει κάτι το οποίο δημοσιεύεται βλέπει το όνομά του στο τέλος της ατάκας). Τελικά όμως τι είναι στην πραγματικότητα το “Πλάκα Έχει”; “Δεν είναι μία ακόμα σελίδα με ατάκες! Τουλάχιστον δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Όσοι ακολουθούν τη σελίδα και παρακολουθούν το περιεχόμενο καθημερινά, πιθανότατα έχουν καταλάβει τη φιλοσοφία μου! Θέλω πραγματικά να κάνω τον κόσμο να χαμογελάσει. Θέλω να βάλω το γέλιο και τη θετική ενέργεια στην καθημερινότητα του άλλου! Δε με ενδιαφέρει να μαζεύω χιλιάδες likes ή σχόλια! Με ενδιαφέρει να μπει ο άλλος μέσα, να γελάσει, να ταυτιστεί και να ξεχαστεί από τα προβλήματά του! Ή ακόμα καλύτερα να τα αντιμετωπίσει με περισσότερο χιούμορ. Σκέφτομαι μάλιστα να ξεκινήσω ένα concept μέσα στο Πλάκα Έχει το οποίο να σε ρωτάει με διάφορους τρόπους πόσο χαμογέλασες σήμερα! Ειλικρινά πιστεύω ότι μία μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα!

Του ζητήσαμε να μας διηγηθεί ένα όμορφο περιστατικό που αφορά το κοινό του μέσα από την όλη αυτή πορεία. Εκείνο που του ήρθε στο μυαλό ήταν τα μηνύματα που έλαβε όταν το προφίλ plakaexei στο Instagram έφτασε τους 100Κ followers! “Συνέχισε έτσι! Σε ευχαριστούμε που μας κάνεις και γελάμε καθημερινά”. Επίσης, του έχει τύχει αρκετές φορές να βρεθεί σε χώρους όπως το τρένο και να κάθεται δίπλα σε άτομα που είναι εκείνη την ώρα μέσα στη σελίδα από το κινητό τους και γελάνε με αυτά που διαβάζουν! Αυτό όπως λέει είναι το μεγαλύτερο δώρο.

Όμως παρά τη μεγάλη επιτυχία του project του ο mr Plaka Exei παραμένει ανώνυμος! “Δε με ενδιέφερε ποτέ να δείξω ποιος είμαι σε πολύ κόσμο! Με ενδιαφέρει να βγαίνει στο επίκεντρο το αστείο περιεχόμενο της σελίδας και όχι το πρόσωπο που το διαχειρίζεται ή το δημιουργεί. Μιας που αναφέραμε την ανωνυμία, αυτό είναι που μου άρεσε εξαρχής και στο Nup (την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που συνδέει τους φοιτητές ανώνυμα), το οποίο χρησιμοποιούσα πριν κάνουμε τη συζήτηση που κάνουμε σήμερα! Είναι ωραίο να υπάρχουν μέσα, στα οποία μπορείς να εκφραστείς πιο ελεύθερα, να πεις όσα σκέφτεσαι ή όσα σε εκφράζουν χωρίς να φοβάσαι αν θα σου επιτεθούν προσωπικά! Είναι πιστεύω πολλές φορές καλύτερο να επικεντρώνεσαι όχι στο ποιος λέει κάτι αλλά στο τι λέει τελικά”

Η συζήτησή μας κράτησε αρκετά! Κυρίως γιατί στο μεγαλύτερο μέρος της γελούσαμε! Γιατί ο mr Plaka Exei είναι ακριβώς αυτό που θέλει να πρεσβεύει! Μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1