Survivor 2019: Το απίστευτο δώρο του Χικμέτ και οι νικητές του αγωνίσματος!
Ο Χικμέτ έκανε ένα απίστευτο δώρο στην ελληνική ομάδα του Survivor 2019 λίγο πριν το mix game! Δες ποιοι ήταν οι νικητές!

Στο Survivor 2019 κάθε βράδυ της Τετάρτης, Έλληνες και Τούρκοι, αγωνίζονται με μόνο στόχο τη νίκη, παίζοντας σε ζευγάρια. Αλλά τα ζευγάρια είναι ανάμεικτα από τις δύο ομάδες. Έλληνες και Τούρκοι συνεργάζονται απλά και μόνο για τη νίκη!

Το χθεσινό, λοιπόν, mix game ήταν ένας δυνατός αγώνας, ο οποίος, για πολύ ώρα, έγινε μέσα στη βροχή. Αλλά αυτό δε σταμάτησε τους παίκτες από το να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους!

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Χικμέτ Τουγσούζ έκανε ένα υπέροχο δώρο στους Έλληνες. Αιφνιδίασε, έτσι τους Έλληνες παίκτες του Survivor 2019, που δεν το περίμεναν!

Ο Τούρκος έφτιαξε με τα χέρια του ένα τάβλι, το οποίο το πρόσφερε στους αντιπάλους του ως ένδειξη καλής θέλησης! Μάλλον, για να δείξει ότι ζητάει συγγνώμη για όλα αυτά που έχουν γίνει στο παιχνίδι!

Οι Έλληνες παίκτες τον ευχαρίστησαν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν το γεγονός ότι το έφτιαξε μόνος του!

Μετά το ευχάριστο διάλειμμα, πίσω στο παιχνίδι, όπου τα ζευγάρια αγωνίστηκαν για τη νίκη! Τελικά, νικητές ήταν ο Σπύρος Γουρδούπης και ο Ατακάν Ισίκτουταν, αλλά και η Ελπίδα Μεζιρίδου με τη Sabriye Sengul!

Δες το απόσπασμα με το δώρο του Χικμέτ!

Δες ακόμα: Survivor 2019: Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
FT
4 - 2
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
FT
1 - 4
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;