Sex and the City: Επιστρέφει η τηλεοπτική σειρά που άλλαξε την τηλεόραση;
Η συγγραφέας του Sex and the City γράφει καινούριο βιβλίο! Λέτε να το δούμε και στις οθόνες μας;

Το Sex and the City είναι μία από τις σειρές που έχουν γράψει ιστορία τόσο στην Αμερικάνικη τηλεόραση, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Και πάντα αναρωτιόμασταν πότε θα επιστρέψει στους δέκτες μας!

Οπότε το νέο που ακολουθεί στη συνέχει θα σε ξετρελάνει!

Έρχεται το νέο βιβλίο από τη συγγραφέα και δημιουργό του Sex and the City, Candace Bushnell! Οπότε πρέπει να περιμένουμε και την αντίστοιχη τηλεοπτική μεταφορά, έτσι δεν είναι;

Το “Is There Still Sex in the City?” είναι το νέο βιβλίο της συγγραφέα και πρόκειται για συνέχεια του πρώτου βιβλίου, που πάνω σε αυτό είχε στηριχθεί η τηλεοπτική σειρά με την Carrie Bradshaw και τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες.

Το νέο βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και, μάλιστα, θα ακολουθήσει η μεταφορά του στη μικρή οθόνη! Τώρα μπορείς να τρελαθείς από τη χαρά σου.

Η νέα ιστορία θα εστιάζει στην ερωτική ζωή μιας 50χρονης γυναίκας, στη Νέα Υόρκη. Θα επικεντρωθεί στο πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βγαίνεις ραντεβού στην εποχή του Tinder, όταν εσύ έχεις συνηθίσει σε έναν πιο παραδοσιακό τρόπο.

Η συγγραφέας, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει τον πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς, η οποία θα είναι παραγωγή της Paramount Pictures. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι πρωταγωνίστριες της σειράς θα επιστρέψουν να ενσαρκώσουν τους ρόλους τους.

Ή αν θα δούμε τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες στις οθόνες μας! Πάντως, θα το δούμε, όπως και να έχει.

Δες επίσης: 5 φορές που νιώσαμε ότι η σειρά «Sex and the City» μας είπε ψέματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;