ΚΕΑ Μαρτίου 2019: Ξεκινά η πληρωμή των δικαιούχων!

Από neolaia.gr Team 27 Μαρτίου 2019

ΚΕΑ Μαρτίου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Ήρθε η ώρα της πληρωμής για το ΚΕΑ Μαρτίου 2019 στους δικαιούχους του, που αυτόν τον μήνα ανήλθαν σε 262.283, ενώ συνολικά το επίδομα αφορά 560.000 άτομα. Για την χορήγησή του θα καταβληθεί το ποσό των 54.038.115,37 ευρώ.

Με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του ΚΕΑ Μαρτίου 2019 για τους δικαιούχους που έχουν εγκεκριμένες αιτήσεις έως τις 28 Φεβρουαρίου. Ωστόσο η πληρωμή θα ξεκινήσει από τις απογευματινές ώρες σήμερα και θα ολοκληρωθεί το πρωί της 28ης Μαρτίου, όταν πια τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στα γκισέ προς ανάληψη.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ, keaprogram.gr, παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης: Δώρο Πάσχα 2019 ΟΑΕΔ: Πότε θα δοθεί στους ανέργους;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486